Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

ITH Adventure Hostel San Diego

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 794 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 794 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.7
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Slovinsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 srp 2017
10.0

One of the best hostels i have ever stayed at.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
9.7

Awesome hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
8 srp 2017
10.0

Uno de los mejores hostales donde me he quedado. El ambiente que crean es fant[astico para conocer personas. PERFECTO

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 srp 2017
9.7

one of my favorite hostels ever! rooms are spacious and clean and beds really comfortable. The atmosphere in the house is insane, everybody is so friendly and helpful, there is so much going all the time that we didn't really get to see a lot of San Diego because we wanted to join in with all the hostel trips! free dinners, music and singing in the evening, game nights, surf day... we did everything! Go there and stay as long as you can! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
30 čvc 2017
10.0

Awesome hostel! Great vibes and staff- very easy to meet people. Great activities planned every day and night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks so much for your review! We'll wait you here for your next visit in San Diego, Cheers, ITH Staff and Management

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 čvc 2017
9.4

Great hostel. I was only there for one night but it was a awesome place to stay. Comfy and clean. Staff were really friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hey thanks so much for your nice review! We wait for you here at your next visit in San Diego, Cheers, ITH Staff and Management

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čvc 2017
9.4

A dir poco perfetto! Ideale per i viaggiatori solitari ma anche per coppie o gruppi. Ovviamente la prossima volta che sarò a San Diego ci tornerò sicuramente!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hey Ciao!!! Thanks so much for your nice review.. We hope to see you again in the future, Cheers, ITH Staff and Management

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čvc 2017
9.7

Super Hostel. Würde jederzeit wieder hingehen! Einfach viele Leute kennenzulernen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 čvc 2017
10.0

We've stayed in quite a few hostels whilst traveling the USA and this was by far the best hostel we've stayed in. 1)We stayed in the 5 bed farm house which was huge and we all had a single bed each. 2) All staff were very friendly and helpful, especially Barbara, who went above and beyond! 3) Free breakfast and dinner! 4) They organise day and night activities everyday which is a great way to meet people. 5) There was always a great atmosphere and buzz around the hostel. We loved it :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi guys! Thanks so much for your nice review...we hope to have you here again as our guests! Cheers, ITH Staff and Management

  • rsharma123
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
23 čvc 2017
8.3

Lovely spot with great staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.