Hostelworld.com

Houston International Hostel

Ceny
mapa
Recenze
6.5
Dobré 232 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 5.6
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 4.7
  • Zařízení 5.3
ZAREZERVOVAT
6.5
Dobré 232 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 5.6
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 4.7
  • Zařízení 5.3
Houston International Hostel Located at 5302 Crawford St., Texas, Houston.
Houston International Hostel
USA
Houston Texas 77004 5302 Crawford St., Texas
65% 232
29.7246943 -95.3831934
Houston International Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
5.1

They need to fix their issues immediately. Close off the bathroom that is a safety issue. It's missing a bathtub. Hole in floor. They should probably focus on the bed bug issue as well. There is an infestation. They also charged less than they advertise on this page. I didn't mind that, but now i know why. I've had to make sure I didn't bring ANY hikers home.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • matt1991
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 dub 2016
6.6

Good location, great value, staff were really friendly and helpful but the facility's and cleanliness leave a bit to be desired.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
24 úno 2016
6.6

Not the cleanest but, the facilities were good and Chris was extremely helpful!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 úno 2016
8.6

We stayed for 3 days on our way to New Orleans and really enjoyed it, Chris was a great host and even kept our valuables safe during our stay - the hostel is also in nice area near the museum district, I found it perfectly clean with good facilities

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2016
5.7

I'm sorry to say that the place was really run-down and dirty. I mean, it was $16 a night, which is a good price, but i would expect the place to be in better shape even if it's a cheap place. But staff was good, and it's walking distance to everything fun.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2015
6.3

Dirty. Windowsills, floors, carpet, just looks run down. I almost fell down the stairs because the boards were breaking under the carpet. Shower head holder was broken- you have to hold the sprayer while showering. Made me think of a 70's flop that was never kept up. The staff was friendly! =)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 pro 2015
9.1

I don't why there are so many bad reviews, I had a great time here. Chris and Elena ( I can't remember her name exactly, I'm sorry if I got it wrong) who work at here have been very nice to me, and people who lived here are very friendly, I've made some friends. This hostel maybe a little old but I like this place. And the location is really good, you couldn't ask for more at this price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
12 pro 2015
7.4

Great location for museum district

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
2 pro 2015
3.1

No atmosphere and very dirty. Shower was filthy. Very disappointing.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 lis 2015
3.1
Přeloženo: Google

Velmi špinavé, projít jednu z nejhorších nocí mé dovolené, protože oni měli štěnice a blechy postele, změnit 3x v noci spát a ne čistý chyb. Skončil jsem spát v pokoji s mnoha včelstev po celém těle. Personál úklid je neexistující a dům / hostelu není dobře v nepořádku mezidobí. Je to velmi levné, ale nestojí za to, si tam byl více možností předem, že hrozné místo.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.