Hostelworld.com

Houston International Hostel

Ceny
mapa
Recenze
6.8
Dobré 238 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 6.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
6.8
Dobré 238 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 6.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 5.7
Houston International Hostel Located at 5302 Crawford St., Texas, Houston.
Houston International Hostel
USA
Houston Texas 77004 5302 Crawford St., Texas
68% 238
29.7246943 -95.3831934
Houston International Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 kvě 2016
4.6

This hostel is very bad. I don´t recommend to anyone.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 kvě 2016
6.0

nice people, good location, could do with new carpet or even just a shampoo. beds were fine, got a good sleep.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 dub 2016
7.4

Es una casa antigua, no es lindo ni hay un gran ambiente, por lo menos en mi estadía casi no había gente, era como que estaba sólo todo el tiempo, pero así y todo la ubicación es buena, tenés el tren a un par de cuadras que va al down town, los museos todos cerca, el staff muy buena onda. El barrio muy lindo y tranquilo, como todo houston.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
5.1

They need to fix their issues immediately. Close off the bathroom that is a safety issue. It's missing a bathtub. Hole in floor. They should probably focus on the bed bug issue as well. There is an infestation. They also charged less than they advertise on this page. I didn't mind that, but now i know why. I've had to make sure I didn't bring ANY hikers home.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • matt1991
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 dub 2016
6.6

Good location, great value, staff were really friendly and helpful but the facility's and cleanliness leave a bit to be desired.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 dub 2016
8.9

Great place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
24 úno 2016
6.6

Not the cleanest but, the facilities were good and Chris was extremely helpful!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 úno 2016
8.6

We stayed for 3 days on our way to New Orleans and really enjoyed it, Chris was a great host and even kept our valuables safe during our stay - the hostel is also in nice area near the museum district, I found it perfectly clean with good facilities

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2016
5.7

I'm sorry to say that the place was really run-down and dirty. I mean, it was $16 a night, which is a good price, but i would expect the place to be in better shape even if it's a cheap place. But staff was good, and it's walking distance to everything fun.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2015
6.3

Dirty. Windowsills, floors, carpet, just looks run down. I almost fell down the stairs because the boards were breaking under the carpet. Shower head holder was broken- you have to hold the sprayer while showering. Made me think of a 70's flop that was never kept up. The staff was friendly! =)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.