Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Yasha

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 220 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 220 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.8
Hotel Yasha Located at 27, Rue Joseph Junck, Luxembourg, Luxembourg City.
Hotel Yasha
Luxembourg
Luxembourg City 1839 27, Rue Joseph Junck, Luxembourg
77% 220
49.6007466 6.1306393
Hotel Yasha
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2016
10.0

Great breakfast included!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 čvc 2016
8.6

This is a nice hotel! It's super close to the train station, so it's great if you want to Travel to nearby cities like vianden! The atmosphere is not there, because this is not an hostel but a hotel! You have a private room with shower, comfy bed and they clean it everyday :) I would go again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čvc 2016
4.9

I cancelled my booking 1 week before, according to their cancellation policy, but they still took the whole amount from my card. After that, they never answered my messages. Quite shameful.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 čer 2016
8.3

Great location, decent room, not very special. Values for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
8.9

Wir waren sehr zufrieden, alles sehr sauber und die Mitarbeiter freundlich und stets bemüht. Wir würden definitiv wieder ein Zimmer im Hotel Yasha buchen falls wir Wert auf eine günsitge und saubere Unterkunft legen. Wir würden es dennoch keinen Familien mit Kleinkindern empfehlen, da die Hauptbahnhof-Gegend unglaublich praktisch (2 min vom HBF, 10 min in die Innenstadt, viele Einkaufsmöglichkeiten/Restaurants direkt vor der Tür), aber nicht unbedingt "sympathisch" ist.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 bře 2016
8.9

everything OK, expensive but it's Luembourg....

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • gchacon070
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
7 bře 2016
7.4

La ubicación es buena. En la noche se pone muy feo el ambiente por las calles cercas. El baño olía un poco mal.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • vegvoyager
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 36 Recenze
26 úno 2016
8.6

One of the cheapest places in Luxembourg. Only stayed one night, but Yasha was located conveniently next to the train station and a short 10-15 walk to the old town and Royal Palace. There are places to eat and a market nearby. Yes, there are groups of men hanging around on the street at night in this area, but didn't experience any harassment or feel threatened by them. The room was a good size, had a balcony and was clean. I'd stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.