Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Yasha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 226 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 226 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 7.6
Hotel Yasha Located at 27, Rue Joseph Junck, Luxembourg, Luxembourg City.
Hotel Yasha
Luxembourg
Luxembourg City 1839 27, Rue Joseph Junck, Luxembourg
80% 226
49.6007466 6.1306393
Hotel Yasha
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 říj 2016
9.7

A very nice place to stay. Clean and very near to the train station with plenty of places to eat nearby. WiFi in the rooms and a TV.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
7 říj 2016
6.9

Decent 3 star hotel. Very basic, but for Luxembourg prices it is an alright alternative. As this is a hotel, you get none of the normal hostel things. The neighbourhood is a bit dodgy, I might not have been very comfortable there alone as a woman. But with someone else it is fine. Very close to the train station, and about a 15-20 minutes walk from most touristy things.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
27 zář 2016
9.4

Buen Hotel , ya que es un Hotel , en muy buenas condiciones , agradable y cómodo , con excelente servicio y trato , solo un poco de ruido en la calle por las noches , de preferencia solicita una habitación que no de a la calle, ya que es un poco bulliciosa la zona

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 srp 2016
8.9

Adequate budget hotel. Very close to train station. Fine for short stays.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2016
10.0

Great breakfast included!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 čvc 2016
8.6

This is a nice hotel! It's super close to the train station, so it's great if you want to Travel to nearby cities like vianden! The atmosphere is not there, because this is not an hostel but a hotel! You have a private room with shower, comfy bed and they clean it everyday :) I would go again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čvc 2016
4.9

I cancelled my booking 1 week before, according to their cancellation policy, but they still took the whole amount from my card. After that, they never answered my messages. Quite shameful.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 čer 2016
8.3

Great location, decent room, not very special. Values for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.