Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Voltaire Republique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 475 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 6.1
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 475 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 6.1
Hotel Voltaire Republique Located at 10, boulevard Voltaire, , Paris.
Hotel Voltaire Republique
France
Paris 10, boulevard Voltaire
73% 475
48.8653015 2.3672152
Hotel Voltaire Republique
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
8.9

Hôtel très bien situé, au pied du métro, par contre le Wi-Fi ne fonctionne pas bien

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 lis 2016
7.7

Como tudo em Paris, o hotel é velho, elevador pequeno, banheiro pequeno mas o chuveiro é quente. Não tem lugar pra fazer café da manhã, somente o qual eles fornecem e tem que pagar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mehcekemen7514
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
4.6

This is the far worst experience that I ever had among my multiple stays via Hostelworld. We stayed in 4 bed room with my parents and my girlfriend. Me and my girlfriend, we took the single beds and my parents the double. I was feeling itchy during all night and could not have a nice sleep. The morning after me and my girlfriend, we discovered red dots on our arms, then some on legs and neck etc. We are suspicious about whether bedbugs or louses. I consider suing them, this is not acceptable

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
4.3

La cama estaba llena de chinches. Tanto mi amiga como yo que dormimos ahi dos días hemos tenido que ir al hospital y nos han dicho que eran chinches. Y es el único sitio donde hemos estado fuera durmiendo juntas ( compartimos una cama de matrimonio las dos). Tenemos todo el cuero infectado de picaduras y hemos estado tomando corticoides en crema y pastilla una semana. UN PUTO ASCO DE HOTEL. NO IR JAMÁS.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 zář 2016
6.3

The location, price and staff was nice but when we first arrived the room was not cleaned at all. Then we told them to clean it, and it took them only 15 min to clean it. What they did was just changing the bed sheets, nothing else! They did NOT even replace the towel on the bathroom floor. Later before we went to bed, we noticed even bed sheets weren't clean after all. They gave us clean sheets and we changed our own sheets.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 srp 2016
8.6

La estadía fue muy buena. La habitación es amplia y luminosa. Todos los días te limpian la habitación. El personal es muy amable y dispuesto a ayudarte. El desayuno no esta incluido y creo que es la pata floja ya que si lo queres te cobran 6 euros y es bastante básico. Por el mismo dinero desayunan dos personas afuera en cualquier bar. La ubicación es bárbara. A 1 cuadra de Plaza la República (de noche siempre hay algo para ver) y además cuenta con todo el transporte allí (metro, omnibus).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 srp 2016
10.0

La ubicación esta genial, las habitaciones bastante bien para el precio y la atención muy buena, solo que el elevador es muy pequeño.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2016
5.4

Péssima limpeza troquei de quarto pois estava muito sujo muita poeira. O segundo quarto também estava sujo chão sujo frigobar não funcionava secador de cabelo não funcionava. E no final ainda saímos com mordidas de bichos pelo corpo todo. Nunca mais voltaremos.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2016
6.0

Preis Leistung in Ordnung. Wünschenswert wären Sauberkeit, Entschimmelung und Reparatur kleiner Dinge.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2016
10.0

Great location, staff were very friendly and helpful. Would happily stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.