Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Verdi

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 247 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 247 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.1
Hotel Verdi Located at Wanningstraat 9, 1071 LA, Amsterdam.
Hotel Verdi
Netherlands
Amsterdam Wanningstraat 9, 1071 LA
94% 247
52.3567842 4.8774576
Hotel Verdi
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Ukrajina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 říj 2016
10.0

I enjoyed staying in the hotel Verdi. Everything was perfect!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2016
9.4

Enjoyable stay.Friendly,helpful staff.Comfortable,spacious room.Nice,convenient location and a very good breakfast.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
7 zář 2016
10.0

My family and I thoroughly enjoyed our stay in Hotel Verdi. The room was clean and quite comfortable. The staff were kind, friendly and professional. Breakfast in the AM added that special touch. Location was phenomenal!! A The museum quarter is the best place to stay in Amsterdam and Hotel Verdi made it even more enjoyable. Note: Steps were steep and probably not suitable for senior citizens, unless you are mobile and in great shape.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 srp 2016
8.9

Personale gentilissimo e disponibile. Camera (con lavandino in camera, molto comodo) e bagno puliti. Colazione buona e abbastanza varia (sia dolce che salato, con yogurt, succhi, thè caldo, caffè e latte). Abitazione tipica, perciò con scale un po' ripide e gradini stretti ma basta fare un po' di attenzione. Consiglio solo qualche gancio in più in camera per appendere gli asciugamani. Consigliatissimo, ottimo rapporto qualità/prezzo

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
10.0

Très satisfaisant !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Írán, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
8.3

le seul problème est de ne pas avoir une salle de bain personnelle. les gens sont tres gentiles, petite dejeuner etait tres bon, et l'emplacement de l'hôtel est l'un des meilleurs emplacements possibles.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 čvc 2016
9.4

I really enjoyed my stay here! If you prefer it nice and quiet, that's the place to stay. Staff was very helpfull and friendly, breakfast was just great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čvc 2016
9.7

It is worth staying at this hotel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.