Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Ollanta

  • Urbanizacion Divino Maestro G-22, Ica, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.7
Dobré 124 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 6.7
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 5.8
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 5.8
ZAREZERVOVAT
6.7
Dobré 124 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 6.7
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 5.8
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 5.8
Hotel Ollanta Located at Urbanizacion Divino Maestro G-22, , Ica.
Hotel Ollanta
Peru
Ica 2481 Urbanizacion Divino Maestro G-22
67% 124
-14.0784727 -75.7372355
Hotel Ollanta
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Peru, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2016
2.0

Malísima atención, nada amables.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 říj 2016
8.3

A good place to stay I booked for four days and ended up staying for another week. Regards, Jody Hanson

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2016
3.4

The location is ok but not great, at least a 20 minute walk to anything worthwhile. It smelled so bad of sewage when we were there that we couldn't keep the windows open at night.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi , when you made a booking with us you took advantage of a very CHEAP offer of less than $8 per person/night. Understandably this did not include breakfast. Through hostelworld it is at our descretion when we apply these offers, and they can include breakfast at times and others not. HOWEVER, after your complaining, we REFUNDED your breakfast money anyway, which means you all paid 10s/. each for your bed. So in your case, undeniably the outcome for us was a loss and it seems you could never have been pleased.

  • Anonymní
  • Peru, Muž Skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2016
6.0

La tapa del inodoro, rota. No cambiaron las toallas a pesar de haberme alojado tres días y dos noches. no había donde colgar las toallas en el baño, donde colocar el papel higuienico. El lavadero del caño, extremadamente pequeño. Entran muchas parejas jovenes solo por horas para satisfacer sus necesidades, la primera mañana, a las 6am, empezó a funcionar las lavadoras, lo que interrumpió el descanso.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
9.1

Well located (secured area next to a brand new shopping mall and most of the place to visit). Best value for money during our 3 weeks stay in Peru. Friendly owner speaking English will offer you tips and advices to optimize your stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 srp 2016
6.3

Very clean and spacious room. But a hostel in Ica is just poor location because there just isn't much to do.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 srp 2016
6.6

Para ser un hotel de dos estrellas es bueno, lo único que no me gusto fue la limpieza ya que el baño no estaba tan limpio y nunca pasaron a arreglarnos la habitación Las atención de las personas es muy buena y a 5 cuadras queda un centro comercial donde puedes conseguir de todo

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čvc 2016
9.7

아침식사나 짐보관 서비스를 제공하진 않는다는 점 외엔 결점이 없었어요. 기본 아침식사는 없지만 일층 식당에서 돈 내고 시켜드시면 되구요. 짐보관도 안해준다고 써있지만 저는 이카에서 1박만 하고 바로 떠나는거라 문제 없었습니다. 와이파이 잘 되고, 온수 되게 잘 나오고, 방이나 화장실도 넓고 깨끗한 편이었어요. 주인아저씨께서 투어패키지를 파시진 않고, 와카치나 오가는 택시비용이나 버기투어 최저가를 알려주십니다. 덕분에 버기투어도 되게 싸게했고, 다들 친절하셨어요. 남미여행 중 베스트로 꼽는 숙소였습니다. 추천!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.