Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Moderno

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 147 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 147 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 6.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 dub 2017
9.1

Super liebes Personal, 20 min zum Flughafen und schiefen Turm (;

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Macedonia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 dub 2017
4.9

The only thing which is "modern" in this place is the name. Positive thing : Location. Negative ? Everything else. First of all the hotel is extra old, old furniture, old beds, old everything, even the staff (some of them zero English). Maybe someone would say that's what you get for that price, but I will say for same price got 5 classes better stay in bigger cities and touristic centers in the world. No towels for the guests, shared bathroom which is freezing cold. Rooms like in the army

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2017
8.9

The place is lovely and clean. Great value for money. no frills but everything you need. Lovely staff!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 bře 2017
8.3

The location is perfect if you're arving from Pisa aiport and if you need to leave early on the train the next morning. Brekfast is fine - there is proper bread not just croissants!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Fuga
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
10.0

Amazing staff, super clean toilets, enormous space in the room. Stayed a night in my visit to Pisa, arrived before the check-in time, they storage my luggage without cost, they gave me all the info necessary to visit all the city walking, their breakfast usually starts at 7pm, my train was up to departure as 6:40am, said that to the hostess the day before, i had a complete breakfast, amazing, Will be back for sure, i highly recommend someone in a low budget like me to stay here. Thanks for all

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2017
10.0

굳굳굳! 이 말밖에는!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 led 2017
10.0

Fomos muito bem atendidos, funcionarios simpaticos. Gostei bastante!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
13 lis 2016
6.6

Es un hotel normal, limpio pero no es nuevo. Sin duda alguna lo mejor es el desayuno, riquísimo! Y también el personal, súper amable y que te ayuda en todo lo que pueden. No me gusta tener que darle una puntuación así, sobre todo porque el personal intenta hacerte sentir como en casa. Pero la realidad es que es antiguo y que la habitación estaba un poco fría a pesar de la calefacción, que no funcionaba bien dentro de la habitación aunque sí funcionaba bien en el pasillo. El baño no está muy bien

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.