Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Majestic

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 516 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 5.7
  • Čistota 5.8
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 516 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 5.7
  • Čistota 5.8
  • Zařízení 5.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 úno 2017
5.7

Esperaba mas por los 30 euros que he pagado... Me he quedado en hostels a mitad de precio y mejores.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 led 2017
9.1

Accueil et disponibilité au top. Chambre et s-d-b fonctionnelles et bien entretenues. Lit confortable (très bon matelas !) Bien situé dans petite rue calme à 2 pas de la place de la Comédie et à proximité de la gare. Très bon rapport qualité/prix

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 led 2017
4.9

It's really a budget hotel! Bathrooms were dirty and had mold. There was no toilet paper. The place reeked. Tv was broken. Credit card machine was broken so I had to get cash from an ATM and pay the fees. Location was good, but for the price I should have gotten an airbnb instead. Staff was ok but not that friendly. Would not repeat!!! Would only recommend to crack addicts and illegal aliens.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 pro 2016
6.9

Points forts : TGV pris facilement. L'hotel est tout près de la gare, de restaurants, du polygone avec office du tourisme, et des tram. Chambres agréables. Conseils pour visiter. Bémols : Pour des toilettes propres, il faut aller au rez-de-chaussée. En habitant au 4ème et dernier étage, sans ascenseur... Il y a peu de toilettes dans l'hôtel, et elles ne sont pas nettoyées assez régulièrement. Sans papier toilettes ni savon, on ne peut même pas nettoyer nous mêmes. Telévision en panne.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Alžírsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 pro 2016
9.7

Tres bien

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 pro 2016
7.7

Zeer basic, maar proper en goed onderhouden, goed bed. Dat je vr zo'n prijs i h hart v montpellier kon verblijven vond ik fantastisch.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 lis 2016
6.6

Os quartos são colados uns nos outros, sem nenhum tipo de isolamento acústico. Você escuta literalmente tudo o que acontece ao redor, nos quartos, e até mesmo na recepção (mesmo ficando no segundo andar). Muito barulho, difícil de dormir. Desorganização e mal humor de um dos funcionários que me colocou em um quarto diferente do que eu havia reservado, me fazendo ter que rearrumar minha mala e mudar de quarto no dia seguinte. Apesar disso, eles me deram um quarto melhor do que o que eu reservei.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
30 zář 2016
7.4

Good hostel. Smelt funny cause of the bathrooms and showers. I didn't shower while I was there for two days chase it smelt so bad in the showers I don't think it would have helped me to shower. Beds and rooms were clean. Wifi was okay for the most part and the staff was awesome.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
6.9

Chambre propre, personnel très acceuillant. Cependant les toilettes au palier étaient dans un état minable (le matin, sans doute à cause de voisins turbulents).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 zář 2016
6.0

+ nice staff, central location, cheap prices, nice breakfast - 1 toilet (no sink, mixed genders) for 1 floor, 2 showers (old, moldy ones) for 3 floors, really noisy, furniture is old, room wasn't really clean & smelled musty

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.