Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Le Rocroy *** Gare du Nord

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 319 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 319 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2017
8.0

Breakfast was very limited and expensive.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 úno 2017
8.0

Volveria sin duda. Super amables, localizaciòn genial, relaciòn calidad precio buenísima.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 úno 2017
4.3

I booked in this place but they cancelled my booking while i was travelling by plane, explaining that my credit card didnt work. That's not true cause im using it without any problem. Maybe, being polite with the huésped, they could have waited for me to solve the trouble personally, nevertheless, they cancelled the booking vulgary without criterion.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 led 2017
10.0

만족이요! 유로스타타는 곳이랑 가까워요. 추천

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 pro 2016
9.1

Close to the station, easy to locate and commute to the center. Bus 42 is few steps away. Hotel staff were super friendly. Rooms are small but super clean.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 pro 2016
9.7

All the people that works there are amazing, the rooms excelents! The breakfast is expensive, but the hotel really good!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
22 pro 2016
9.4

El hotel está ubicado muy cerca de la Estación del Norte y del Boulevard Magenta, por lo que está perfectamente comunicado. La habitación es muy cómoda, y el baño bastante amplio; la habitación cuenta con caja de seguridad y el WiFi es bueno y gratis. El staff es muy amable, dispuesto a ayudar y habla varios idiomas. En general es un lugar my recomendable, sobre todo considerando que el precio es accesible.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 pro 2016
9.4

We stayed at this hotel for 3 nights. It is located nearby the main train station "Gare Du Nord" which is only max 5 min from the hotel and it takes 20 min by the train to the CDG airport. There is also a busstation and a pizzaria/Macdonalds nearby the hotel, if you don't want to spend lots of money on restaurants foods and taxies. Rooms get cleaned everyday (only if you are not in the room) and the personal are so friendly and helpful. I will probably get back once again. :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.