Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Gerando

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 918 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 918 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2017
8.9

Le camere non molto grandi e un po' vecchiotte ma posizione molto comoda per la metro e per fare una piacevole passeggiata per il quartiere di Montmartre. Personale molto cortese e disponibile e buona pulizia.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • kjankulovski
  • Chorvatsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
8.0

All was great, but madrases are terrible, too soft and it was really hard to sleep on it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 led 2017
3.7

We booked for a 3 beds-room but actually it was a double bed room and we had no space at all to move or to open the luggage. All the carpet of the staircase was smelling of vinegar and the staff wasn't so nice.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
8.0

Nur wenige meter zur metro-Station. Preis Leistung sehr gut. Es wurde jeden Tag geputzt. Sauberes und schönes Bad. Zimmer relativ klein aber gut ausreichend für 2 Personen. Gänge sind sehr schmal. Im großen und ganzen kann ich das Hotel nur weiterempfehlen

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Americká Samoa, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 říj 2016
6.6

Good place to crash at the end of the day on the cheap. Not much else to say.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • staceyr
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 říj 2016
7.7

This was in such a great location. Lots of restaurants and bakeries nearby as well as the metro station. The hotel was quaint and small but everything you needed was there.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
26 zář 2016
6.9

I stayed there in a private room which I thought was worth the money until I moved to a different hostel around the block and had a much nicer private room for much cheaper.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 zář 2016
7.7

This hotel is excellently located near Montmartre and close to a subway station. The rooms are not big, but quite comfortable with a bathroom included and daily towel changes. The hotel is not super squeaky clean, but clean enough for the average traveller. The people at reception are friendly and professional. Earplugs might be handy for those who are easily bothered by noise. I would recommend this place for short city trips.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 srp 2016
10.0

Ich war nur eine Nacht dort aber es ist wirklich ein schönes und sauberes Hotel mit einer TOP Lage... Mitarbeiter sind freundlich alles lief problemlos und die Zimmer sind gut und sehr sehr sauber wenn auch etwas in die Jahre gekommen... manchmal war es Nachts etwas lauter aber das lag nun mal an den anderen Gästen da kann das Hotel nichts für :) Werde wieder kommen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.