Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Central

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 1,295 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 1,295 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.6
Hotel Central Located at 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina, , Casablanca.
Hotel Central
Morocco
Casablanca 20000 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina
74% 1295
33.6023063 -7.6198124
Hotel Central
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 led 2017
6.3

No lo recomiendo en invierno! Se filtra el aire por todos lados y no hay calefacción. Bastante caro para ser un hostal.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 led 2017
5.1

El lugar es limpio pero muy frio. El staff completamente desinteresado, sin la mas minima gana de ayudar. Esta ubicado en una plaza no muy agraceada, sin duda hay mejores locaciones. No lo recomiendo

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
3 led 2017
4.9

Personnel très désagréable à l'arrivée. Chambre sale et non nettoyée. Pour le wifi on m'a juste répondu qu'il fallait revenir le lendemain.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
5.1

The location is great but thats probably about it. It was very cold and damp in our room, the balcony door didn't close properly, there weren't any towels given so it's best to bring your own one. The staff wasn't particulary very friendly or healpful - we've asked about the parking and only received a snoty answer that it's our problem to sort it out. To be honest I wouldn't recomend this place to any of my friends or family.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • ddiiaannaa8862
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
28 pro 2016
7.7

In general it was ok. Breakfast was good. Toilets could have been cleaner. We went in winter and the room was extremely cold because the wooden windows were very drafty. The locations is great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 pro 2016
10.0

Room cleaned daily. Good location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 pro 2016
8.9

Mooi hotel, toplocatie aan gezellig pleintje, op vijf minuten van het treinstation (casa port), aan de haven, net binnen de medina en met vijf minuten door de medina in de nieuwe stad. Heerlijk dakterras, vriendelijke staf. Douche kan heerlijk heet zijn, maar niet op spitsuur. Goed ontbijt.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
22 pro 2016
10.0

I spent a good time in Hotel Central, breakfast was super good, and staff super friendly, location perfect, just around the corner from one of the main gates of Medina, and just across one of the train station, I could walk easily to that main points of the city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 pro 2016
7.7

Great place but an even better location. Can walk almost everywhere. No heating in rooms so was a little cold for a stay in December.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
29 lis 2016
3.7

I had booked this Hotel very short term and stayed for one night. Two eletricity plugs in the room did not work. The reading lights did not work either. And there was no warm water to shower in the morning.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.