Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Central

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 1,237 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 6.7
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 1,237 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 6.7
Hotel Central Located at 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina, , Casablanca.
Hotel Central
Morocco
Casablanca 20000 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina
74% 1237
33.6023063 -7.6198124
Hotel Central
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čvc 2016
5.4

Sin aire acondicionado, para su elevado precio bastante malo no es ni un hostel ni un hotel ! Nada de ambiente!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čvc 2016
9.1

Enjoyed my stay at the central hotel. it has a kind of crumbling charm. The location is good. The place was clean and staff very friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2016
8.6

The staff was great! Very, very helpful in terms of helping us figure out our travels and other preferrable things to do in the area. Breakfast was great!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 čvc 2016
7.7

Staff was very relaxed, friendly, and accommodating. I would recommend this and would stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
19 kvě 2016
2.0

Please disregard the rating. I was unable to find this hostel despite an extensive search.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
14 kvě 2016
7.7

Location is right in the medina. 10 minute walk to Ricks Cafe and the large mosque. I think it's a little spendy for a budget hotel but there aren't many choices in Casablanca.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 kvě 2016
7.1

This place is just fine. Its cheaper than other places in Casa. Rooms are ok, they look tidy, but the bathroom could have been more clean. Location is good. Near train station and inside medina.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2016
8.9

Great hostel! The staff was amazing and fun to be around. We were offered tea and fruit while we hung out in the lobby. It's a great place to stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 bře 2016
8.0

Zimmer an sich in Ordnung, es war sauber, keine Klima oder Heizung (also nichts für extrem-Temperaturen), Ausblick auf Hafen schön, Parkplätze an der Straße vorhanden (Besitzer hilft einem hier auch), zu Fuß oder mit Taxi zum Meer und zur Moschee kein Problem, für 1 Nacht perfekt.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 bře 2016
8.6

Nice place and on a great location. My only complain is that the Internet connection was really, really bad. Otherwise, all was good.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.