Hostelworld.com

Hotel Casa Mia

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 126 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 126 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0
Hotel Casa Mia Located at Viale Vittorio Veneto n30, , Milan.
Hotel Casa Mia
Italy
Milan Viale Vittorio Veneto n�30
80% 126
45.4775263 9.1988396
Hotel Casa Mia
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 srp 2015
7.4
Přeloženo: Google

Dobrá hodnota za peníze, pro jistotu. Nicméně jsem byl zklamán nedostatkem zvukovou izolaci místnosti, v blízkosti recepce: Slyšel jsem lidi kolem a hluk televize z příjmu časného v noci. To není optimální pro hotelu.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • diegoferronato2549
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
24 srp 2015
6.6

El hotel esta bien ubicado. A una cuadra del metro. La habitación le faltaba un poco de mantenimiento. Luz y pintura es esencial. El baño se nota que es nuevo. Buena ducha. La persona de recepción fue atenta.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 srp 2015
6.9

The place was fine except that the price is too high for what you receive. we've stayed in places with bigger rooms, better breakfasts, more toiletries, plus charm and things that make it unique, for much less money. So I was surprised and a somewhat disappointed when we arrived and saw that is was just a basic hotel. Nothing out of the ordinary.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 srp 2015
5.4

Ottima posizione perché vicinissimo stazione metro Repubblica, la pulizia e la struttura lasciano un po' a desiderare. Non indicata per chi a difficoltà nel salire le scale, ingresso con scale ripide e senza ascensore. Prezzo nella norma, colazione con cornetti non freschissimi e aranciata in brick. Per ora ho pagato due volte il soggiorno perché mi hanno addebitato il costo sia sulla carta che lì in struttura. Mi hanno assicurato che tra una 20ina di giorni verrò risarcita.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 srp 2015
10.0

The hotel is quite nice,helpful and friendly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2015
8.9

A little more out of the way than I expected, and can be difficult to find from the Metro stops. But it was clean, well-serviced, and exactly what I was looking for-- great deal on a single room. Perfect for budget travelers!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
31 čvc 2015
6.6

Generally speaking, our staying went well. The room was clean, just outside the city centre border and 15 minutes walk to downtown Milan. I didn't appreciate two things: the staff wasn't that friendly and they charged 2,5 euros per lagguage to store it there during the day before leaving.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
16 čvc 2015
8.3

It is near by station. About 10min by walking. It is good. And beds were pretty clean, bathroom was neat. And breakfast was good. Hot coffee is free. It was good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.