Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Casa De Nelly

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 207 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 207 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
8 zář 2017
10.0

Fantastic hostel. Incredibly homely and relaxing atmosphere. 'Family style meals' are delicious and definitely worth the 20mil. All staff are very helpful and the luxury of the bedrooms are a rarity for the budget backpacker. Definitely stay here, you can tell by the reviews and consistently high score this hostel is not a place to miss when visiting San Agustin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
5 zář 2017
10.0

Gracias Harry and crew for the cozy atmosphere, the plentiful natural surroundings, the unlimited photo opportunities, the friendly pets, the wonderful dinners, the cheap beer and for an amazing stay that will be remembered among one of the best in my 6 months in Colombia.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
4 zář 2017
10.0

One of the best hostels I have ever stayed in. Great atmosphere, Great facilities and wounderful Garden! Also best dinner and breakfast! More than 100% recommendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 srp 2017
10.0

This place is amazing To relax and visite the surrounding area. The team is very sympatic and careful. Warmly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
24 srp 2017
9.4

Beautiful place in a beautiful garden. Perfect to relax. The staff is amazing, room clean... All was perfect. A bit far from the city town

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 srp 2017
9.7

Loved this place! Beautiful property and stellar staff. The guy at reception helped us many times when we needed to reschedule tours. It's a bit out of town but quiet because of it. Only downside was no wifi in our private room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 srp 2017
10.0

Hands down best hostel I've ever stayed at

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
13 srp 2017
10.0

Super auberge avec un service au top et des dîners ultra bons !!! Je ne parle même pas du cadre exceptionnel !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 srp 2017
9.7

El mejor hostel en el que he estado nunca!! El lugar es hermoso y acogedor. Gustavo es un chef excelente y las cenas compartidas te hacen sentir como en casa. Las habitaciones son muy amplias y cómodas. Y hay muy buen ambiente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2017
9.7

great place to stay! very peaceful atmoshere and beautiful terrace and garden. I wished I had stayed longer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×