Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Alla Salute

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 295 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 5.8
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 295 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 5.8
Hotel Alla Salute Located at Dorsoduro 222, , Venice.
Hotel Alla Salute
Italy
Venice Veneto 30123 Dorsoduro 222
73% 295
45.4295396 12.3327970
Hotel Alla Salute
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 lis 2015
8.9
Přeloženo: Google

Je to velmi jednoduché, ale pěkné a útulné místo. Není to velmi centrální na ostrově, ale v blízkosti hlavních míst, tak to je aa skvělým místem k pobytu pro ty, kteří dávají přednost klidné místo k pobytu přes noc. Personál je milý a mluví anglicky, a dovolte mi, abych opustil svůj batoh v zavazadlovém pokoji zdarma i poté, co jsem se odhlásila. Vřele doporučuji

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
16 lis 2015
5.4

The man at the reception was really rude and unpolite. Also, we didn't like the bedroom, it was like a jail with the sanitaries there. We were not the ones who were complaining about it, the other guests too.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 lis 2015
2.0
Přeloženo: Google

Jsem svázaný na pět osob, včetně koupelny. Samozřejmě, že přepsal dopředu vzhledem k ceně. Trang čemu se říká záchod umyvadlo WC na pokoji byla na lůžku bez hranic. Counter personál také dobrý pocit andeogunyo přijata. Brazilský přátelé, že jsem si myslel, napsal stejný pokoj hanteman geureonjul také sestřelil a hrubé personál. Pokud se chcete cítit mě ven, šéf jedon spadnout. Tady se věci nemají dostat lepší ubytování jyeotneyo bakkuni

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 lis 2015
9.1

I stayed here for one night but it was a memorable one! Very inexpensive for a great location near the Accademia. Clean rooms and bathroom, friendly at the front desk. No free wifi which was a bummer, and breakfast was €6 extra which was also lame but we definitely got our money's worth! (We all made little sandwiches to bring along as a snack ;) ). 15 min walk to San Marco, close to restaurants and bars but also far enough away from the tourist scene to really feel like you're IN Venice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 lis 2015
7.4

The shared bathroom was really tiny and often wet. Just one bathroom for the entire floor for females/males. Bad quality of the breakfast but many choices.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 lis 2015
8.6

I had a very nice experience at Host Hostel Venice. Upon arriving, the man at the front desk offered to switch me from a 5-person dorm to a private room at no charge to me, so needless to say, I was quite pleased :) The location is great: not totally clogged with tourists, but still with easy access to all of the sites. Definitely a good value for the money!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 lis 2015
4.9

Las habitaciones muy poco equipadas, con nada, ni siqueira tomas de corriente. Nos toco una habitacion con una lavavo y un vide en medio, muy raro. Las ventanas ni siquiera cerraban bien, lo cual fue bastante negativo dado el tiempo que hizo. Las duchas inutilizables, sucias y muy viejas, Uno de los señores que esta en recepción era bastante desagradable, los otros todo lo contrario. El wifi hay que pagarlo, no es gratuito. En la plata de arriba no hay baños, si necesitas lo tiene abajo.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • AbouSharkh
  • Egypt, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 lis 2015
6.3

My stay wasn't long but it was great. Located in a beautiful place near the gritti with an astonishing view. They lock the door around 11p.m so if you're coming home late, keep hoping someone is awake in the reception. The nearest bathroom to my bed was in the floor below. No enough electricity plugs so watch out for your chargers. Breakfast was fine and rooms were clean.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 říj 2015
10.0

Eu amei tudo, o rapaz que trabalha lá é muito querido, simpático e muito atencioso. Só tenho a agradecer!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
24 říj 2015
5.4

Not a great spot. The room was crammed, they put an extra bed in my room so every bed was touching side by side, wall to wall. Paid breakfast was ok. Paid wifi had spotty service. No common area to meet travelers. Not recommended.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.