Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel 22 Marzo Milan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 706 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 706 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.2
Hotel 22 Marzo Milan Located at P.zza S. M. del Suffragio, 3, , Milan.
Hotel 22 Marzo Milan
Italy
Milan P.zza S. M. del Suffragio, 3
88% 706
45.4626660 9.2120580
Hotel 22 Marzo Milan
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
26 srp 2016
9.4

Sehr freundliche Mitarbeiter. Saubere Zimmer und einfach eine tolle Atmosphäre. Immer wieder gerne.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 srp 2016
9.1

Our stay was very short since we stayed one night since our flight was the following morning. The room was rather small for three people although we had a bed for each of us. The bathroom was spacious. There was air conditioning which was great since it was hot that day. The wifi was very spotty every now and then. Our stay was okay otherwise.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 srp 2016
8.6

This hotel was nice and very quiet. Great place to stay if you're looking for a place to sleep in Milan that's close to the major tourist sites. The staff was also very friendly and helpful. The room itself was a standard hotel room with all your basic amenities.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 srp 2016
8.6

Good size room for 4 people, air conditioned and quiet. Breakfast 'room' is only a very small area so a bit cramped if more than 6 people are there. Staff excellent - very helpful phoning restaurants, booking taxis and taking luggage to our room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 čvc 2016
9.4

We enjoyed our stay in this hotel. Especcialy the staff was verry friendly en helpfull.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 čvc 2016
10.0

정말 합리적인 가격에 매우 친절한 직원 행복한 여행이 되었다 따뜻한 커피와 초코를 직접 만들어주셨다 매우 안전한 곳에 위치해있었다 교통이 편이했다 무료조식이 매우 훌륭했다 엘레베이터가 놀이기구 같았다 특이하고 재밌었다

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 čvc 2016
9.4

The staff people were excellent! Really kind and provided all we asked for. The room was perfect. Very clean and the bathroom was inside the room. Breakfast is excellent. Really big and lot of things to choose from. They should try to improve their wifi signal but that is just nothing compared with the really nice stay we had there. I will come back there when I go to Milan.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2016
9.7

Cómodo y a buen precio

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
19 čer 2016
10.0

Como siempre el ambiente y todo perfecto..realmente recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 čer 2016
9.1

WONDERFUL breakfast and very friendly staff. Short walk from the center of Milan, very clean rooms with TVs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.