Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel 22 Marzo Milan

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 697 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 697 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
Hotel 22 Marzo Milan Located at P.zza S. M. del Suffragio, 3, , Milan.
Hotel 22 Marzo Milan
Italy
Milan P.zza S. M. del Suffragio, 3
90% 697
45.4626660 9.2120580
Hotel 22 Marzo Milan
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 čvc 2016
10.0

정말 합리적인 가격에 매우 친절한 직원 행복한 여행이 되었다 따뜻한 커피와 초코를 직접 만들어주셨다 매우 안전한 곳에 위치해있었다 교통이 편이했다 무료조식이 매우 훌륭했다 엘레베이터가 놀이기구 같았다 특이하고 재밌었다

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 čvc 2016
9.4

The staff people were excellent! Really kind and provided all we asked for. The room was perfect. Very clean and the bathroom was inside the room. Breakfast is excellent. Really big and lot of things to choose from. They should try to improve their wifi signal but that is just nothing compared with the really nice stay we had there. I will come back there when I go to Milan.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2016
9.7

Cómodo y a buen precio

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
19 čer 2016
10.0

Como siempre el ambiente y todo perfecto..realmente recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 čer 2016
9.1

WONDERFUL breakfast and very friendly staff. Short walk from the center of Milan, very clean rooms with TVs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 čer 2016
8.9

Decent hotel, very pleasant staff. Room was a bit stuffy but not too bad. Would be happy to stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čer 2016
10.0

All the receptionists were friendly. Breakfast was very adequate and the place is highly accessible. Wished we couldve stayed longer!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 kvě 2016
7.7

Absolut in Ordnung für den Preis und die Mitarbeiter waren sehr sehr hilfsbereit und freundlich.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • FrancisBattaglia
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 dub 2016
9.4

Ocerall, it was a very good experience. It was a great value. The room was good and clean. The bathroom had everything you needed even bath slippers! There wasn't a refrigerator in the room. The daily breakfast was great with a huge selection. The owner was very friendly, helpful and accommodating. He even made my coffee with designs in it. I parked my car for free right out front on the street. It was a fairly short walk or Tram ride to the city center.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 dub 2016
7.4

Good for your value. You get all you need for a simple stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.