Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hosteller

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 440 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 440 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.9
  • Zařízení 9.7
Hosteller Located at Partizanska 27, , Bled.
Hosteller
Slovenia
Bled Partizanska 27
97% 440
46.3779647 14.1047286
Hosteller
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
18 zář 2016
8.6

Tom the host is great and very knowledgeable about travel in Slovenia and Lake Bled in particular. If you don't mind a bit more walking then this is a great place to stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 zář 2016
9.7

Tom was super helpful and told as all the best places to go. Atmosphere was relaxed but fun and we all went for dinner and drinks which was great. The hostel was quirky and very homely. Thanks Tom.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
14 zář 2016
10.0

Just fantastic! Cozy, small, friendly atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
14 zář 2016
9.4

Tom is a great host. Lovely place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 zář 2016
10.0

Tom is such a great host, passionate about Bled and wants his guests to have the best time! Hostel is really clean with all the facilities you need , nice kitchen / common areas as well for you to meet people! Going back next year hopefully!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
12 zář 2016
10.0

Suburb! Everything from the location, showers, kitchen and beds was perfect. I saw upgraded into a 2 bed dorm purely because they had availability. Will definitely stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 zář 2016
9.7

We loved our stay at Hosteller. Tom, the owner, was supernice and the kitchen was amazing (we cooked our own meal every night!).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 zář 2016
9.4

Tom is great very helpful and accommodating. Bike rentals from his place for only 5 euro per day. Clean and comfy place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
7 zář 2016
9.7

Great place to stay!! Tom is really helpful and gives you the low-down on all the things you can do in Bled. I was glad that I made the choice to stay here!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • robclarke12
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 zář 2016
10.0

Good as place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.