Hostelworld.com

Hostella Female Only

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 689 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 689 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
Hostella Female Only Located at Via Gaeta 70, , Rome.
Hostella Female Only
Italy
Rome Rome 00185 Via Gaeta 70
92% 689
41.9043212 12.5003814
Hostella Female Only
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 kvě 2016
10.0

Location is perfect! The staff is awesome really kind and always ready to help you. Hostel is very clean. And another good point is that they serve simple but very delicious breakfast! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 kvě 2016
9.1

Great clean, cute, comfortable hostel! Only issue was the rooms facing the great have a lot of exterior noise but off than that great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 kvě 2016
9.4

조용하고 스탭들 친절하고!!! 조식 빵 겁나 맛있음!! 위치도 좋고 재방문의사 있음!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 dub 2016
8.6

I really enjoyed my stay here. My only problem is that it is really hard to find. There is no sign only the name beside the buzzer to open the door so you have to know exactly what you are looking for. The beds here were probably the comfiest beds I've slept on in a hostel though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 dub 2016
8.3

I was only in Rome less than 15 hours. This place was perfect. nice walk from the train station, able to just drop my stuff off and go out to see Rome. I didnt have enough time to meet others.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 dub 2016
9.4

I liked it so much, I cancelled someplace else to go back there. Location is perfect. Great food close by. Near the train station. Really nice and helpful staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 dub 2016
9.7

Es un buen hostal, vale su precio. No me gustó que cobraran por la impresión. Es pequeño así que la limpieza es perfecta. El desayuno muy bueno. Es un poco difícil de encontrar para quienes no están acostumbrados a mirar los letreros pequeños en los timbres de las puertas. Son muy amables. Me ayudaron mucho para ubicarme en la ciudad.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 dub 2016
9.7

청결하고 쾌적하다. 만일 여성 혼자 여행한다면 강추할만한 숙소!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2016
9.7

El hostal está a 3 cuadras de Termini. Muy limpio. Las habitaciones super cómodas y tienen secador de pelo. La cocina tiene todo para poder cocinarte. No dan toallas. Volvería

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2016
10.0

친절한 직원, 편안한 분위기, 화장실, 샤워실도 항상 깨끗하고 5박 했는데 편하게 지냈어요~ 떼르미니역에서도 가깝고 주변에 큰 마트(코나드)도 있고 음식도 간단히 해먹을 수 있고 한국분들도 많아요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.