Hostelworld.com

Hostelche

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 790 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 790 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.2
Hostelche Located at Kralja Petra 8, Apt 7, Belgrade.
Hostelche
Serbia
Belgrade 11000 Kralja Petra 8, Apt 7
96% 790
44.8178287 20.4526376
Hostelche
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
23 čer 2016
10.0

Best hostel I stayed at. Staff were extremely friendly and even showed us around when they had the time. Felt like they were a family. I will be back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 čer 2016
10.0

Un hostal realmente increíble, el personal muy atento y siempre con una sonrisa, shots gratis ilimitados y una cama muy comoda.. 10 de 10

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 čer 2016
9.4

A very cozy place. Free towels, a comfortable bed and nice staff. The hostel seems more like a shared flat.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 čer 2016
10.0

This is my go-to place in Belgrade. Been there every time since I first went to that city 6 years ago. The atmosphere just keeps getting better, like fine wine.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
5 čer 2016
10.0

I LOVED this hostel. The staff (and owner) went above and beyond to make everything fabulous. I hope Belgrade ceases to try and shut down hostels, as this one is a gem!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 čer 2016
9.4

Really cosy, perfectly located, freshly cooked breakfast, lots of suggestions for things to do, and free rakia!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čer 2016
9.7

Beautiful place with beautiful people. They make you feel home. In a place like this you are able to make friendship with everybody there. Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
26 kvě 2016
10.0

A really cousy hostel with a great stuff that will make you feel like at home! ;) I can totally recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
25 kvě 2016
9.4

What a wonderful place. The staff really makes this hostel incredible.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
24 kvě 2016
9.4

Nicely located place in Belgrade. Not a party hostel, although there are people who go out. More of an older, more mature vibe than I imagine most hostels in Belgrade have. It is quite small, but has a nice common room. The staff is super helpful and helped us out several times. I dislike the current system of entering, where you have to be buzzed in- it's so much nicer to have a key yourself.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.