Hostelworld.com

Hostel de Passage

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 830 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.4
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 830 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.4
Hostel de Passage Located at Dweersstraat 26, , Bruges.
Hostel de Passage
Belgium
Bruges West-Vlaanderen 8000 Brugge Dweersstraat 26
78% 830
51.2059557 3.2191443
Hostel de Passage
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2016
9.4

Dommage que le petit déjeuner ne soit pas servi dans l'établissement, car les adresses indiquées pour le petit déjeuner sont chères (chez Juliette: 15,50€). Très bon accueil, chambre propre et sanitaires également. Nous sommes très satisfaits.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 kvě 2016
9.4

Nice and clean rooms in the centre of Bruges. The staff was very friendly and helpful to me and my girlfriend. We would also recommend to have diner in the restaurant under the hostel. Only negative was the shower, which was too hot and couldn't be regulated.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 dub 2016
9.1

Comfy bed and the room had a sink in the bedroom which was nice because the bathroom (toilet/showers etc.) was shared down the hall. It was quite loud being right about the bar downstairs, especially on a Friday night, however, it was great and we would recommend it to others. the owner is very nice and welcoming (she let us check in after midnight!) it was very centrally located and only about 5 mins to the Grote Markt. near the Shopping district. very good breakfast right next door!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 úno 2016
9.4

We absolutely loved staying here at Hostel de Passage. The hosts were friendly and very helpful throughout our stay. They also run a very delicious restaurant and bar in the lower part of the hostel, which keeps them understandably busy during meal times, but still afterward they are happy to help with any questions or concerns we had. The bedrooms were recently updated upon our arrival. The beds were very comfortable, the room was very clean. The shower was our only hesitation, otherwise great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 úno 2016
4.6

El Hostal es en realizad un restaurant que tiene unas habitaciones encima, de hecho se entra x al lado de la cocina y el baño compartido del hostal no sólo se comparte entre los que se hospedan sino también con los clientes del restaurant. No hay un lugar de estar ni donde calentar al menos un poco de agua. No hay recepción, nos fuimos a las 8 am y no había nadie. Al baño le faltaba limpieza, ni hablar que los mingitorios no tenían puerta así que había olor a baño en todo el piso.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
5 úno 2016
9.4

Surprised this is actually a hostel, it felt more like a nice hotel or bed and breakfast. (Minus the shower sharing, but still!) Great place to stay in Brugge!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • cocau
  • Francie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 led 2016
9.1

Commençons par le négatif : dessous de lit poussiéreux, fenetres non ouvrable car cassées et douche trop chaude... Bon voilà qui est fait, pour le reste Super bien!! personnel souriant et très serviable, une situation a 5 min a pied de la Markt Place, à 20 sec du premier commerce (le temps de descendre de la chambre). En plus, c'était en pleine rénovation donc ne peut que s'améliorer. On n'a passé un super séjour!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 pro 2015
6.6
Přeloženo: Google

Pokoj 8 je sama o sobě velký pokoj; dřez, musím jen opravit, protože se skrýval (sifon a odstraňte uvolněné nečistoty); ve sprše jsem vynechal si židli, aby vaše oblečení při sprchování.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 pro 2015
2.9
Přeloženo: Google

Nikdo při příjmu až do 14pm, takže si pobyt na ulici, pokud přijedete před doslova. Vstup je přes úzké uličky. Můj pokoj měl ucpané umyvadlo dovnitř a ven hodně blbost, ale nakonec jsem se přestěhoval do místnosti, místo je docela ponurý.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.