Hostelworld.com

Hostel Wratislavia

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 164 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 164 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.7
Hostel Wratislavia Located at Komuny Paryskiej 19, , Wroclaw.
Hostel Wratislavia
Poland
Wroclaw 50 -451 Komuny Paryskiej 19
84% 164
51.1030368 17.0430350
Hostel Wratislavia
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
16 dub 2016
6.3

Pros: Great newly remodeled building and very clean. Cons: More of a hotel with weekend "Flash Packers" coming to town to get drunk. Not social! 15 minute walk to center. Out of 5 staff members I met none of them could even smile and say hello, good morning,etc. Not rude...but certainly not friendly. Needs hooks and shelves in bathroom for toiletries. The shower in my room was so small that every time you move/raise your arm you would hit the lever and change water to hot/freezing.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
27 bře 2016
5.4

The Hostel is actually really nice and the staff... well, it's just one tiny girl per shift. Me and my friend were sleeping in our dorm and at 3:00 am some homophobic russians came to the room, turned on the light and started yelling and bothering us. They urinated the floor in the bathroom and then left. we complained at the desk but the tiny girl was as afraid as us of the drunk idiots. There should be staff capable of maintaining a peaceful and respectful environment in the hostel.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
26 bře 2016
9.1

A nice place in a nice place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 bře 2016
10.0

ı think perfect hotel ı have ever seen

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2016
8.6

I come back if visit Wroclaw again :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
1 úno 2016
10.0
Přeloženo: Google

nové a čisté ubytovně

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 led 2016
9.4
Přeloženo: Google

Velmi pěkný hostel, vše je velmi dobře postaráno. K vybavení koupelny a ložnice vypadala nové a čisté. Místo je velmi blízko vlakového nádraží, ale trochu daleko od hlavního náměstí.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
29 led 2016
10.0

nice hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 led 2016
10.0
Přeloženo: Google

Vynikající hostel! Chtěl bych zůstat tam znovu!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
26 pro 2015
8.6

Lovely place to stay, a remade hotel so facilities were excellent.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.