Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Wien - Brigittenau (HI)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 472 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 472 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 7.8
Hostel Wien - Brigittenau (HI) Located at Adalbert Stifter Str. 73, , Vienna.
Hostel Wien - Brigittenau (HI)
Austria
Vienna 1200 Adalbert Stifter Str. 73
78% 472
48.2445107 16.3788986
Hostel Wien - Brigittenau (HI)
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 zář 2016
8.6

Frühstück war jeden Tag super und ausreichend. Auch Mittag und Abendessen möglich. Das Zimmer wäre mit einem Teppich liebvoller gestaltet! So wirkt es durch den Betonbau ziemlich schroff. Badezimmer war bei der Ankunft sehr sauber geputzt!! Das Parkangebot durch die Tiefgarage ist super und Preis / Leistung passt hier. Personal war freundlich und ist auf Wünsche eingegangen. U - Bahn Station ist ca. 10 Min entfernt (zu Fuß). Am Besten ist es mit den S - Bahnen in die innere Stadt zu fahren.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 zář 2016
9.4

Spacious rooms, helpful staff and great choice for breakfast. Lots of space for toiletries in the bathroom. Nice and quiet as well. All we could ask for.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 zář 2016
8.0

Hostel was clean, secure and the staffs were really helpful and the breakfast was quite good. No Wi-Fi in rooms, which was disappointing. On my arrival day due to a simple misunderstanding by the staff they offered me a room, which was too noisy, but then they changed my room, this one was a quite room. Hostel is a bit far from the city center and too many noisy youngsters. Overall a well organized, clean, secure, with a helpful and professional staff. I like to thank them all.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 zář 2016
5.4

Franchement, payer 50 € euro pour dormir en couple dans un lit superposés, où ton linge de lit est posé sur le lit dans un blister, où le linge de bain est inexistant, tout comme les prises murales et le Wi-Fi. C'est abusé, je préfère prendre un hôtel au même prix dans le centre et avoir plus de confort...

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
26 srp 2016
8.6

위치가 좀 외지긴합니다 트램타고도 한참이동해야하고 중앙역가려고 전철타러 가는것도 한참입니다. 대신 커다란 건물을 통채로 호스텔로 돌리고 있어서 그런지 시설은 정말 괜찮습니다. 그리고 아침밥이 제가 유럽 호스텔 다니면서 먹은것중에 제일 잘 나옵니다. 그것 하나만으로 점수가 많이 올라갔네요. 시간많고 돈없으신분들한테 추천합니다

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
15 srp 2016
8.6

Le vrai + c'est le petit déjeuner et la possibilité de laisser les sacs dans un local.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
14 srp 2016
5.7

The day staff is not friendly, we asked one guy for a place to eat and he said that our only option was a gas station, but he never mentioned that it was a restaurant inside the hostel, we found about it after we bought some crapy food at the gas station. This is more like a hotel, it's far from everything, you need to walk 1km to the metro station. HI is known as a youth hostel, but this one looks more like a kinder garden.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 srp 2016
10.0

Bellissimo hotel. Personale gentile. Possibilità di lasciare i bagagli gratuitamente dopo il ceck out. Sala interna ed esterna. Camere grandi, letti comodi. Perfetto. A pochi passi dalla metro e fermata pullman fuori l'hotel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 srp 2016
8.6

位置離市中心較遠,但過一條馬路可以以租借CITYBIKE,算是彌補了不足,早餐豐盛,WIFI有時會連不上。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Lucembursko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 srp 2016
6.3

Es gab zwar ein Restaurant aber keine Küche, wo man sich selbst bedienen konnte. Ausserdem mussten wir für ein Upgrade zahlen, weil hier nicht angegeben wurde, dass die Dorms nur noch für Frauen zur Verfügung standen. So mussten wir mehr zahlen, obwohl es meiner Meinung nach etwas ungerecht war. Das Wi-Fi hat gar nicht funktioniert. Das "Hostel" liegt nah an der Strassenbahn, die man benutzen muss, weil zu Fuss ist es doch ziemlich weit bis in die Innenstadt.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.