Hostelworld.com

Hostel Utopia

Ceny
mapa
Recenze
6.1
Dobré 1,127 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.9
  • Zabezpečení 6.6
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 5.0
  • Čistota 5.0
  • Zařízení 4.9
ZAREZERVOVAT
6.1
Dobré 1,127 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.9
  • Zabezpečení 6.6
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 5.0
  • Čistota 5.0
  • Zařízení 4.9
Hostel Utopia Located at nieuwezijds voorburgwal 132, , Amsterdam.
Hostel Utopia
Netherlands
Amsterdam 1012sh nieuwezijds voorburgwal 132
61% 1127
52.3743547 4.8910617
Hostel Utopia
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 kvě 2016
3.1

I do not recommend this place to stay. Small rooms, no possibility to open the window.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • scousenomad
  • Anglie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
4.3

Staff terrible attitude stairs upto room where nearly impossible to get up due to being to steep room was tiny only one socket which is what the tv is plugged into,but on a positive the location was quiet central which no need for trams.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2016
5.1

Arrivés à l'auberge, nous avons dû payer une taxe de 5% supplémentaire sur le prix total, ce qui n'était précisé à aucun moment, ça ressemblait à une arnaque. Douche et WC passables au niveau propreté. Un seul lavabo mal en point dans le dortoir et propreté qui laisse à désirer. Propriétaire pourrait être plus aimable. Pas de coin cuisine. Cependant très bien placé et idéal pour quelques jours étant donné que ce n'est que pour dormir, il ne faut juste pas s'attendre à du luxe !

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 kvě 2016
6.3

Noisy, small, no plugs, over a coffee shop, cheap and good location

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2016
5.1

Modernisierung'smaßnahmen oder Preis senken

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
5.4

Good location, but a bit of a dump. You check in in a "coffee shop" full of pot smoke, the showers have mold growing in them, the advertised breakfast does not exist, and the Wi-Fi is terrible.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2016
8.0

Staff were very friendly. The stairs are very steep but that's just the building and it can't be helped. The rooms themselves were very clean and bright. The shower was very cold though- I'm guessing someone used all the hot water. Overall not as bad as reviews made out and we'd stay again. Thanks for having us!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
8.9

Great for those who are going to Amsterdam to spend a couple of days. My girlfriend and I stayed at the couple bedroom and it offered us everything we need. Outside bathroom was ok, towels were clean and as well as the bed. Wi-fi was working fine at the reception where we received a sober reception when we arrived.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 dub 2016
5.1

The place is really old, there's only two bathrooms for all the rooms and the WiFi doesn't reach the last floor. Our door handle fell bedtime we closed the door. Also they ask door a 20€ deposit on the key, which I think is really excessive and should be a divided in advance

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2016
6.6

Komfort żaden. Za to doskonała lokalizacja w samym centrum Amsterdamu. Chyba jednak ciut zbyt drogo jak na kiepsko zaadaptowane poddasze ze wstawionym łóżkiem.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.