Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Sylvabelle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.1
Dobré 410 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.9
  • Zabezpečení 6.6
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 6.5
  • Atmosféra 5.0
  • Čistota 5.7
  • Zařízení 5.0
ZAREZERVOVAT
6.1
Dobré 410 recenzí
  • Hodnota za peníze 5.9
  • Zabezpečení 6.6
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 6.5
  • Atmosféra 5.0
  • Čistota 5.7
  • Zařízení 5.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 úno 2017
6.9

C'etait pas si mal, mais il n'y avait pas de cuisinette pour se faire a manger, la connection internet ne fonctionnais jamais dans le dortoir donc toujours pris a etre dans le lobby (qui fait du bruit pour les autres chambres), je ne pouvais pas apporter de vin, et j'ai mis moins bon pour le personnel parce que lorsque j'ai realiser que ma carte de credit avait ete bloquer, le mec qui travaillait ne voulait pas me laisser utiliser le telephone de l'hotel pour appeller (un numero sans frais!)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
13 úno 2017
6.6

Just one of the staff were polite and kind.. the night receptionist was really rude, all the time that we have to ask something to him, he did a bad face.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
6.0

Se tiraba el agua del wc, no servía bien el wifi y nos cobraron 10 euros por guardarnos un rato las maletas. No lo recomendaría, aunque es viable si quieres algo céntrico y barato.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 led 2017
8.3

The reception women was VERY nice and helped me a lot! Since I was on my won! Very very good! The Wifi was good too! The only thing is if you are looking for a hostel with a lot of backpackers there is not the place. All the rest was very good. Good location too!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 led 2017
5.4

This hostel is near to city centre but: the wifi didn't work, the tv neither, in our bedroom there was really cold so we told him and he gave us 6 muslin. The photo is different to the reality.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
4.6

Its a strange place, even my luggage was robbed there... So, be careful with that hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • cajoline1257938
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 led 2017
5.7

Accueil froid, dortoir non lumineux, pas de chauffage.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 led 2017
5.7

- kein Gemeinschaftsraum (z.B. zum Essen) vorhanden - Parkplätze nur SEHR schwierig zu bekommen (man hat keine Garantie auf öffentliche Parkplätze) - im Männerschlafsaal keine Spinde vorhanden - VIEL zu kalter Raum zum Schlafen im Winter (Fenster schlecht Wärme- und Lärmisoliert)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
5.7

Sicuramente una sistemazione a poco prezzo e situata in un'ottima posizione...tuttavia la pulizia ha lasciato piuttosto a desiderare, senza contare la temperatura infelice nella nostra stanza (faceva freddo!) che ci ha costretto a svegliarci più volte nel corso della notte.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
29 pro 2016
7.4

Very close to the old port but in a bit of an unsafe area. Staff were fine but not pleasant or friendly, just did the bare minimum.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.