Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 1762 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 1762 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2017
9.7

Muy bueno todo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2017
7.4

Hola, todos muy atentos, me toco la hab nro 12, y el baño cerca de esas habitaciones en el ultimo piso, muuuyy incomodo, muy pequeño.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 dub 2017
7.1

El hostel se veía regular, pero la habitación privada era muy fea.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
5.1

Hola, contarles que tuve una mala experiencia en mi estadía. Desperté con todo el cuerpo lleno de picaduras, brazos, piernas, torzo. Al revisar mis sábanas vi que había un bicho en mi cama. Lo agarré y se lo lleve al chico que estaba de turno. Y la respuesta fue "es un acaro de cama " como si fuera algo normal. Me tuve que ir a comprar loratadina porque comenzaron a picar de una manera insoportable. No recomiendo este lugar. No me ofrecieron ninguna solución. Tengo fotos para mostrarles.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
7 dub 2017
6.6

As far as hostels go it was alright. As a solo traveller it wasn't the easiest to meet people and as with most hostels the bathrooms could do with an update. Great location, decent cereal and toast breakfast, as well as decent wifi.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • anto91
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 bře 2017
8.6

Todo bárbaro! Volveria sin dudas!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
27 bře 2017
7.1

Buen hostel con los servicios básicos. Le falta un poco de mantenimiento general pero zafa para unos días.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • elnegroyerrich
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2017
7.4

Excelente lugar al igual q el personal, solo falto silencio por parte de los huéspedes, el desayuno es muy bueno

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
10.0

Amazing hostel!! Staff were super helpful, especially as I had to fly out early and cut my stay short. They were nothing but accommodating. Will definitely stay here again when I return to Buenos Aires!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 bře 2017
7.1

Someone had been smoking in out room the night before we arrived. The staff were very understanding and offered to transfer us to the other HS location, since there were no other rooms at HS Palermo. We were very grateful for this.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.