Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 1772 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 1772 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
27 kvě 2017
10.0

Good location, clean , spacious, the building has a lot of character, cheap and most of all quiet. You can get good night /morning sleep after partying . There's a vegetarian place 3 blocks from the hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 kvě 2017
2.9

Muy sucio, ni por la basura del baño pasaron, el ambiente horrible y sin nada de internet, no me gusto, se le acuerdo darnos una habitación a la que no les servían los seguros de la puerta del baño y mandarla a arreglar justo a las 9 de la mañana cuando nos bañábamos y otras dormían

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
30 dub 2017
6.3

The hostel lacks in atmosphose for sure. Very quite (might be the time of the year thou). It s in the heart of palermo which is good. The staff wasnt very knowledgeble and only gave random information. Good enough to move around but at the same time not exact. The bed is bery basic and not particularly confortable. Breakfast is free and basic too.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2017
8.9

Estuvo excelente. El hostel esta muy bien ubicado, es limpio y la predisposición del personal es muy buena!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • martinr87
  • Uruguay, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
24 dub 2017
8.3

Es un hostel que frecuento, lamentablemente la limpieza de la habitación era muy mala.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 dub 2017
9.7

Muy bueno todo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • maevamartineau9745842
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2017
8.3

Très pratique pour une nuit, dans une chambre de quatre personnes respectueuses de mon sommeil. Par contre pourquoi les toilettes attenant à la chambre ne sont ouverts qu'à certains moments je n'ai toujours pas compris

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2017
7.4

Hola, todos muy atentos, me toco la hab nro 12, y el baño cerca de esas habitaciones en el ultimo piso, muuuyy incomodo, muy pequeño.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 dub 2017
7.1

El hostel se veía regular, pero la habitación privada era muy fea.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
5.1

Hola, contarles que tuve una mala experiencia en mi estadía. Desperté con todo el cuerpo lleno de picaduras, brazos, piernas, torzo. Al revisar mis sábanas vi que había un bicho en mi cama. Lo agarré y se lo lleve al chico que estaba de turno. Y la respuesta fue "es un acaro de cama " como si fuera algo normal. Me tuve que ir a comprar loratadina porque comenzaron a picar de una manera insoportable. No recomiendo este lugar. No me ofrecieron ninguna solución. Tengo fotos para mostrarles.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.