Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1734 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1734 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2017
10.0

AMAZING Place! PErfect location, comfy/homey building, and really nice and helpful staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • dcfair27
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 úno 2017
10.0

HS Palermo was amazing. I have stayed before, and will certainly return. As opposed to other hostels in Microcentro/Palermo, HS Palermo has a very personable, approachable, home-like feel to it. The building itself is gorgeous, the beds comfortable, etc., and the staff are very welcoming. I actually spent most of my time in the hostel hanging with the front desk guy, and he (I think his name was Lucio?) was extremely nice and very helpful in giving suggestions, local knowledge, etc.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Fran094
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 úno 2017
8.3

The Staff was really great and always friendly. Everthing was clean and they clean once a day. I will probably stay there again soon when I am back in Buenos Aires 😊😊

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
10.0

Great Staff! Great Location!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.4

Estancia genial, el personal super atento dispuesto a ayudarme en todo lo posible. Sin duda volvería.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 úno 2017
9.1

Muy buena ubicación, limpieza y hostal. Tienen té y café todo el día :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 úno 2017
9.7

L'hostel est très bien placé, à 5 minutes à pied du métro, et d'un supermarché. Le petit déjeuner est correct. Le personnel est adorable et nous a beaucoup aidé. La terrasse sur le toit est aussi très agréable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Michapete
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
31 led 2017
8.6

Only stayed one night but it's a good hostel. Multiple bathrooms, including ones inside the dorm room. Nice common area outside and inside. Lockers in room + luggage storage. Staff was helpful with directions and public transportation. Cocoa puffs for breakfast!!! And fresh juice!!!! Close to Bus stops, train, and subway.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 led 2017
5.4

Banheiros muito sujos

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 led 2017
4.0

Intentan tomar el pelo al cliente. Tenian un precio y al llamar subieron el precio por la web. Luego, los extranjeros no deben pagar IVA segun normativa legal y ellos me hicieron pagarlo todo a la llegada y me dieron largas los 4 dias k estuve para devolverme el importe.Eso si, me hicieron firmar un recibo conforme k lo recibia, pero eso nunca sucedió. Los recepcionistas decian a todo k no lo sabian, así k poco resolutivos. En cuanto a la limpieza de las camas, a mi pareja le salió erupcion piel

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.