Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Palermo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1,706 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1,706 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0
Hostel Suites Palermo Located at Charcas 4752, Charcas 4760, Buenos Aires.
Hostel Suites Palermo
Argentina
Buenos Aires Buenos Aires 1425 Charcas 4752, Charcas 4760
84% 1706
-34.5812137 -58.4266662
Hostel Suites Palermo
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 led 2017
10.0

The staff was great! They were extremely helpful, they made you feel like a friend. They were extremely knowledgeable in regards to tourist attraction and the best deals.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
9 led 2017
8.0

Nice hostel in a great location. good breakfast! we had a very nice stay here

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 44 Recenze
4 led 2017
8.9

No complaints

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
10.0

Todo de 10. La pase genial.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 pro 2016
10.0

Super Hostel a recommander absolument ! Si vous voulez profiter du calme, fuyez. Mais si vous etes a la recherche d'un endroit quasi familial ou il fait bon vivre, rencontrer des gens et s'amuser, cet endroit est fait pour vous ! Mention spéciale au super personnel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 pro 2016
9.1

Fueron 5 días increíbles. Pedí un cambio de habitación ya que en la que hospedaba no había aire acondicionado, y al cambiarme, no tuve que pagar la diferencia. Los desayunos están geniales, y me gustaría destacar su buena ubicación y la buena onda del personal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 pro 2016
10.0

todo bien, muy amable el chico de recepcion de la mañana.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 pro 2016
7.1

They upgraded my friend and I to a room with our own private bathroom which was cool. When we arrived we asked if they could call us a taxi to the airport in the morning we had a 5 am flight to catch the front desk attendant told us to just ask in the morning. In the morning the attendant told us the phones were down and I offered my phone up but he told us we just needed to walk a few blocks to hail one but I felt really unsafe at 3 am in a strange city doing that especially with all mg bags.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 lis 2016
7.7

Nice communal areas. Clean bedding. Dated building, bathroom needed a makeover in the room, but functional.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 lis 2016
8.0

El lugar está ok, como para pasar una o dos noches. La localización es el punto fuerte. En mi caso la estadía fue tranquila.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.