Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Florida

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 5286 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 5286 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 6.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2017
8.9

Muy bueno con detalles.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2017
7.4

Boa tarde. Hostel excelente localizado. Só achei muito barulhento em relação a hóspedes mesmo e limpeza deixa a desejar. Não trocam toalhas do banheiro, são coisas pequenas que da para ser melhorado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čvc 2017
9.4

Excelente alojamiento al mejor precio!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čer 2017
9.1

Recomiendo el hostel....totalmente...! Volveria siempre...!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
15 čer 2017
6.3

A very large property with the best location while going to Buenos Aires. The staff could be much better regarding politeness and will to help. Stayed in the 8 bed mixed dorm, and the room was barely fine, but very close to being bad. No heat and worn out heavy blankets for cold weather. Pros: Has a bar downstairs called Fussion with a very good atmosphere and with changing shows/schedules for people coming from abroad. Being at 19 hs at the after office hours on a Friday is a must!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
6.9

Cada vez mais precário em termos de manutwnção. Esse hostel necessita de pintura, substituição de materiais quebrados, elevadores. Faz anos que observo a falta de investimento no prédio. Estive no hostel do Chile e de Barfelona: fantásticos. Buenos Aires merece algo melhor!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2017
10.0

Hola soy David Simoliunas de la ciudad de Salta y queria agradecer por las atenciones en el hostel todo estuvo magnifico el personal muy amigable y el desayuno muy rico muchas gracias volvere pronto

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 kvě 2017
8.3

El hostel me gustó mucho. La ubicación es inmejorable. El desayuno es sabroso y abundante, me hubiese gustado que tuviera tostadas también. Lo único negativo es que quisieron cobrar impuestos aparte, aunque en la reserva estaba aclarado que los impuestos estaban incluidos. En general, me parece un lugar para recomendar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 kvě 2017
7.1

Muy bien ubicado. Poca atmosfera de hostel para compartir con otras personas. Instalaciones con años de uso. Los Colchones piden cambio ya! Staff atento y servicial.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 kvě 2017
4.6

I have been travel for 10 years but it was the worst hostel I have ever stayed in. The bathroom and the room was dirty. I have arrived 10 minutes before check in and still I have to sit and wait this 10 minutes although the room was ready...not flexibility. The reception was playing music over the night till 6am when I was check in out...I could hear it on the 3rd floor....but not people at the reception.....

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.