Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Suites Florida

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 5,169 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 5,169 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.9
Hostel Suites Florida Located at Florida 328, , Buenos Aires.
Hostel Suites Florida
Argentina
Buenos Aires C1005AAH Florida 328
85% 5169
-34.6040358 -58.3752965
Hostel Suites Florida
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2016
10.0

Ótima localização, no centro da cidade, possui tudo perto, baladas, mercado, pontos turísticos e etc. a estrutura é excelente, tudo muito bem cuidado e limpo, como nad fotos. Os funcionários são prestarivos e muito educados, voltarei em breve com toda certeza.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 srp 2016
9.7

Muy bueno como siempre

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 srp 2016
8.0

Excelente localização, funcionários solícitos e excelente café da manhã. A torneira do banheiro estava quebrada, após a reclamação foi enviado um técnico que não fez nada de efetivo e a torneira continuou vazando. Alguns lençóis estavam um pouco rasgados.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 čvc 2016
7.7

Podrían mejorar y variar un poco el desayuno, todos los días sirven lo mismo.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 čvc 2016
9.7

Staff ótimo. Ótima localização. Muito organizado. Limpo. O bar é muito legal. Um único problema que aconteceu foi uma das vezes que me hospedei, infelizmente, não tinha toalha para alugar. Acho um item básico para um Hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čvc 2016
10.0

Excellente localizacao, perto de quase todos os pontos turisticos. Alem disso conta com funcionarios bastante solicitos e flexiveis para fazer com que os hospedes se sintam bem. Edgardo foi um otimo atendente e nos ajudou com muitas coisas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
16 čvc 2016
6.3

I booked a private room but after returning from an excursion the Manager left a note in my door that I had to move into a dorm room for my last night. I explained to him that my understanding was I had the room for 2 nights. He told me I had to move because a guest was waiting for the room. I discovered later that night NO was waiting. There are 2 things that concerned me. When I intially asked to speak with him he (Manager) was busy but he did later come to my room because I refused to move.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2016
10.0

Great Place ! The staff is extremely helpful ! And because it is a hostel, met a lot of people from different parts of the world ! If I ever visit Argentina again, I would stay again in that same place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • alexstowers
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
14 čvc 2016
9.4

Great hostel and staff! Minor nuisances... Beds creek terribly, mattresses are worn out and wifi is particularly finikie. On/ off on /off. Difficult to load pics. P.s. Don't try to bribe people for a good rating. The truth will set you free.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2016
8.0

Great location and bar downstairs is great. Loads of activities organised by the hostel which is great if you're a solo traveller. However the breakfast was really poor - lack of selection aside from sugary cereal, rock hard bread rolls and a few apples. Also there was rarely any hot water in the showers which wouldn't normally bother me but with the freezing temperatures outside it wasn't fun having an icy shower as well.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.