Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Split Mediterranean House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 566 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 566 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • erinpryme9359
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
12 srp 2017
8.9

My sister and I enjoyed our stay here. Great location. The staff are very helpful and friendly. Basic but very clean and tidy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2017
10.0

Amazing Host! Amazing Location! Absolutely loved staying here, rooms have A/C which is a must when in split over summer. Very clean rooms and bathroom. Host Elda is a lovely lady will help you out with anything you want. Would recommend it to everyone. Value for money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rsousaribeiro
  • Portugalsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 srp 2017
8.6

BEST HOST EVER! We now have a mom in croatia! Takes care of you like a son! Small but cosy and confortable with great facilities! Recommend 100%

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • dionumo
  • Nizozemí, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2017
10.0

Lief Omaatje zorgde goed voor ons

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 čvc 2017
10.0

Such a nice place to stay! The hostlady is amazing!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čvc 2017
9.4

Really nice manager who was willing to go to extra lengths to ensure we were comfortable and happy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
16 čvc 2017
7.4

It is a well located hostel and very clean. However, I didn't feel it is very secure, because there are no lockers and everybody who is in the room receive a key and a orientation to keep the room locked, which not always occur. There are no staff members between 9 pm and 9 am. It is not a party hostel. It is a bit noisy because it is located in a building sit with other houses.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
13 čvc 2017
9.7

Muy bien ubicado y la cocina bien equipada. La señora fue muy amigable todo el tiempo, casi más que mi madre hahah. Muy recomendado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čvc 2017
9.7

Very nice and autentic exoeriens!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
8 čvc 2017
9.4

Great location for exploring Split. Close proximity to the bus station/ferry terminal. Very homey feel -- more like a guest house than a hostel. Elda was very helpful and accommodating. You can have her do your laundry for 40 kuna. Well-equipped kitchen and nice outdoor common area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.