Hostelworld.com

Hostel Slotania

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 2,680 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 6.2
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 2,680 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 6.2
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.8
Hostel Slotania Located at Slotermeerlaan 131, , Amsterdam.
Hostel Slotania
Netherlands
Amsterdam 1063 JN Slotermeerlaan 131
69% 2680
52.3812185 4.8210024
Hostel Slotania
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 kvě 2016
3.1

Hated my stay! I was sleeping and a mouse appeared and ate the food that was inside our luggage!!! The staffs dont give attention and the hostel is really dirty! Dont recommend

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 kvě 2016
2.3

Horrible, lejos, caro, sucio.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 kvě 2016
6.0

I didn't like this hostel so much! The girl in the reception was not so friendly (and I needed to pay more than I planed). There's no place to lock the bags in the room.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2016
6.0

Not a hostel (without any atmosphere). Easy to get transportation, clean, comfortable.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
12 kvě 2016
6.9

버스정류장에서 그나마 가까운 곳으로 고른건데 생각보다 많이 걸어야 해요.. 그리고 8인실 예약했는데 6인실로 줬는데 일반 싱글룸에 2층침대 3개 넣어놓은거라 정말 좁았습니다. 화장실도 딸려있는거 하나였구요..다행히 크게 겹치진 않았지만 불편하긴 했어요.. 11-12시쯤 청소는 하시는 것 같더라구요 나갔다 들어오면 화장실이며 침대며 싹 정리되어 있어서 그 점은 좋았어요. 사물함은 따로 없어서 짐을 거의 바닥에 풀어야해서 캐리어 있으신 분들은 불편하실 것 같아요. 공항가는 버스가 바로 숙소 앞에 있다는 점이랑 주택가 주위라서 시끄럽진 않다는 점이 제일 좋았고, 방이 너무 좁고 에어컨이 없다는 게 불편했어요 그리고 택스라는 명분으로 2.7유로 더 받았는데 아마 수수료를 이거 명분으로 뗀게 아닐까 싶습니다..ㅠㅠ 택스 더 내는 줄 알았으면 그냥 다른데 잡았을 것 같아요. 평점이 낮은데는 그럴만한 이유가 있다는 걸 깨닫게 된 숙소였습니다..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • alejovaz
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 kvě 2016
7.1

Un hotel antiguo...en buen estado. Muy buena limpieza. Un poco alejado del centro de Amsterdam pero a 20 minutos de Tram que te deja en la puerta. El Aeropuerto está también a una distancia aceptable en bus ( el nro 69 hace un recorrido circular que pasa por el aeropuerto de Schiphol y por la puerta del hotel)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 kvě 2016
7.7

I've stayed at the Slotania Hostel for 4 nights with my 18 years old son this Spring for our 1st short break in Amsterdam. Super clean, in a good location with excellent transport links to the Centre it's definitely good value for money. A bit noisy on weekend nights but not a big problem. Overall very positive experience.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2016
4.9

Wir haben das Hostel übers Internet gefunden und uns auf Grund der guten Preis-Leistung-Bewertungen dafür entschieden. Positiv: Frühstücksbuffet für 5€ war angemessen. Das Badezimmer schien relativ neu zu sein. Negativ: kleine Zimmer In unserem Zimmer gab es Bettwanzen. Wir konnten zwar nach einer Nacht ein neues Zimmer beziehen, aber gebissen wurde trotzdem eine von uns am ganzen Körper. Trotz allergischer Reaktion und Schmerzen sowie starker Juckreiz kaum Entschädigung 25min vom Zentrum

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2016
7.1

Abbiamo soggiornato in questo albergo senza troppe pretese dal 5 all' 8 maggio 2016. Le stanze sono essenziali, ma pulite (unica cosa per me fondamentale quando viaggio), e sembrano rinnovate da poco, cambio asciugamani quotidiano. La colazione a buffet ha un più che giusto rapporto qualità prezzo, 5 euro e mangi quello che vuoi, la scelta è ampia: croissant, pane da tostare, panini, fette biscottate, marmellata, nutella, latte, vari tipi di cereali e muesli da mettere nello yogurt, frutta, pros

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 kvě 2016
3.4

The room was dusty and the balcony was filthy. I think they've never cleaned the balcony. It was horribly full with cigarette buds. And they were RATS in the room running around at night. I personally saw 3 of them. Disgusting. Even their baggage store room was dirty. No wonder there are rats. The beds (double decker) shriek when the person sleeping above made even the slightest move. It was a waste of money staying here. Go somewhere else. This hotel will ruin your time in amsterdam.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.