Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel Slotania

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
6.7
Dobré 2,765 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 5.9
  • Zaměstnanci 6.7
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
6.7
Dobré 2,765 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 5.9
  • Zaměstnanci 6.7
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.6
Hostel Slotania Located at Slotermeerlaan 131, , Amsterdam.
Hostel Slotania
Netherlands
Amsterdam 1063 JN Slotermeerlaan 131
67% 2765
52.3812185 4.8210024
Hostel Slotania
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 čvc 2016
4.9

El personal era muy antipatico, y no tenia intencion de ayudarnos. Las habitaciones eran una sauna por la noche, y costaba mucho dormir. Encuentro que el precio es muy alto considerando lo lejos que esta del centro.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čvc 2016
6.0

Si vas a la estacion de autobuses de Sloterdijk esta muy bien, ya que pilla cerca. El personal muy antipatico, y que no os engañen, si que hay un coffeshop cerca aunque el recepcionista no os lo quiera decir y os ponga cara de asco.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2016
3.7

Pésimo personal, me hicieron esperar 3 horas para darme mi habitación. Había un ratón en mi cuarto y el personal no hizo nada para ayudarnos, fueron muy groseros. Una de mis compañeras de cuarto tuvo que poner una toalla en el hoyo de la pared del que salían los ratones y hasta las 4am decidieron darnos nueva habitación. Al día siguiente el encargado nos dijo que el quería darnos desayuno gratis, pero como no nos despertamos a tiempo no podía hacer nada., Aparte de todo lejos del centro.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 čvc 2016
2.0

Péssimo em todos os quesitos. Haviam 2 ratos dentro do meu quarto e eles não queriam me mudar. Tive uma enorme dor de cabeça!!!! Não reservem !!!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • metehanmete
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
18 čvc 2016
7.4

Tramvaya binerseniz merkeze çok yakın, yürürseniz uzak. Güvenli ve temiz.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Tunisko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2016
5.4

There is no security in this hostel, someone stole my mobile phone in my room last week-end, and the staff told me that they could do nothing (not very helpful ! )

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2016
8.0

Unkomplizierte Buchung und Aufenthalt, Hostel war vollkommen in Ordnung für den Zweck. Preis-Leistungs-Verhältnis war gut.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 čvc 2016
2.9

El peor hostal de mi viaje interrail. Estaba lejos de la ciudad, lo demás no me lo esperaba. Por ejemplo, los pasillos olían a baño público. Hablando de baños, solo había uno para una habitación de 10. La ducha de vez en cuando dejaba de echar agua y, cuando funcionaba, cambiaba de temperatura sin aviso previo. Lo peor: el desagüe no drenaba y se nos inundó el suelo. El hostal tiene un ambiente malísimo. Parece que la gente va fumada porque nadie habla y siempre hay gente durmiendo.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čvc 2016
6.6

Overall it was OK. Like other reviewers I would next time opt for something more central. Some of the staff were also rather unwelcoming. However the price was resonable and there were good safes to lock up valuables in the rooms. Thus it was fair but not that great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 čvc 2016
6.0

Hatte Wanzen im Bett und musste mich einige Tage später noch mit Wanzen herumschlagen. Werde nicht noch einmal dort übernachten.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.