Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Slotania

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.0
Velmi dobré 3103 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.0
Velmi dobré 3103 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 7.2
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • rahuljain0831
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 zář 2017
9.1

Abit away from the main city... overall a good place to stay and it’s clean too

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 zář 2017
6.6

Great staff, I unfortunately did not stay the entire time. I left after about an hour of check in, as the wifi didn't have a strong enough connection for me. If you plan on streaming, or going online in general don't count on the wifi. I personally had some work interviews via skype and wouldn't have been able to accomplish this. Everything else was 'fine enough' I would have stayed the night and maybe 2 had they

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 zář 2017
8.9

我们坐flixbus来的,搭69路公车一会就到。旅舍外观陈旧,房间狭小,没有公用厨房。但是卫生挺好的,提供毛巾浴巾,床品也很干净,洗浴设施也很新,洗的很舒服。前台挺热情的。对面就是大超市,买东西很方便。附近有几家餐厅,汉堡大卷饼之类的。去中央车站要倒两回车,其实没那么远,二十分钟左右吧。如果没有别的旅舍可以选择的话,这个也不错。毕竟只是过个夜而已,但是别奢求什么氛围啦。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nepal, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2017
4.6

There was a lot of disturbance from the conditioner right outside our room. We couldn't sleep the whole night due to the noise from the conditioner. Also the keys weren't working properly and had to replace them frequently. Overall it wasn't a best place to stay.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 zář 2017
6.9

Cheap and cheerful. Nice buffet breakfast

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2017
6.3

++ Vriendelijk personeel, ontzettend budgetvriendelijk verblijf, met tram of fiets eenvoudig Amsterdam centrum te bereiken, kluisjes in de kamer (ter grootte van een relatief grote laptop). -- Jammer dat de gang en de kamers een muf geurtje hadden en de afvoer van de douche verstopt was. Na letterlijk 10 seconden liep het water niet meer weg. Conclusie: Goede plek voor één nacht.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • tetozsindely
  • Maďarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2017
8.9

The hostel is more like a hotel, cleaned accordingly well. Showers are perfect. The reception staff were outstandingly helpful. Very satisfied overall.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
1 zář 2017
8.6

Very nice hotel rooms split into a four bed dormitory. Great public transportation links to the city. Buffet breakfast was good. Cant think of any flaws apart from the location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
25 srp 2017
6.9

It's good for the price. But I couldn't opened the window. It was really hot in the room.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • kassandrakass
  • Peru, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 srp 2017
6.9

Si viajas sol@ no te recomiendo este lugar en lo absoluto. No hay espacios comunes para que te relaciones con los demás o para que hagas amigos. A pesar de que está lejos está muy bien conectado. Justamente enfrente del hostel estaban las estaciones del tram, bus, etc. Relación precio-calidad si estaba bien. Personal bueno y amable. Bueno, solo me quede una noche y la limpieza de veía buena.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×