Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel San Marino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 158 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 158 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 led 2017
8.3

Walking into the hostel it does not look appealing, however, the interior and the staff are very welcoming and were very helpful in getting around San Marino. There were a pub and a restaurant were in the building, which were both very good and also very convenient. We were the only one's staying at the hostel the weekend we went, which was a little eery but overall we had a great experience. The room, restroom and shower room were all very clean if you can get over the interesting decor.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • gutocantarelli
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 led 2017
7.7

buono. però la doccia era aperta... un po´' lontano dal centro storico però c'è una fermata di bus vicina.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
26 pro 2016
6.6

For being the only hostel in San Marino, it could definitely be worse. It could definitely be better too though. The common area was pretty cool, but there was virtually no one staying there the two nights I was at the hostel, and somehow the only three people there were all piled into one room. There was only one security box available, and one of the guys I shared a room with was a drunk scumbag who made a ruckus at 4am. San Marino the country, however, is awesome.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2016
5.7

- Sehr spärliches Frühstück - Kalte Zimmer / keine Heizung - Einrichtung ist etwas runtergekommen - Sehr laut durch Konzertsaal unter dem Zimmertrackt (bevorzugt Heavy Metall Bands am spielen)

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2016
8.3

Frühstück IST kein richtiges vorhanden

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 34 Recenze
2 lis 2016
7.4

We had a decent stay in this hostel. Very far from the city center unless you have a car. Former hospital with terrible showers you are sharing the shower with 2 others and no curtains. Other than that nice free breakfast and staff was very friendly and helpful. Was a bit hard to enter the hostel as door was locked and no bell to ring. After shouting and waiting for 15 minutes staff from the pub under the hostel let us in. Free parking!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
23 říj 2016
8.9

Overall good, but prepare extra 3eur for linen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 41+
  • Světoběžník
  • 58 Recenze
4 říj 2016
5.1

Eu cancelei a minha reserva neste Hostel 3 dias antes. Avisei o Hostel. Avisei o website. E o Hostel quer debitar-me a noite. Enviei 3 emails. Nunca responderam. Responderam no dia a seguir à data da reserva para dizer que me iam debitar. Foi uma atitude de má fé.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 zář 2016
8.3

Ohne Auto ist die Lage ungünstig. Abgesehen davon: schönes, sauberes Hostel mit toller bar und fairem Preis. Etwas mehr öffentliche Bäder/Toiletten wären gut...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.