Hostelworld.com

Hostel Riad Marrakech Rouge

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 4523 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 4523 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
10.0

Great location. They even have their own restaurant with traditional Moroccan food. I'll definitely stay here in my next trip.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 úno 2017
6.0

Para el que quiere ir a conocer gente, es ideal. Si viajas en pareja no lo recomiendo. Es sucio. mucha gente para pocos baños.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
10.0

Great place nice people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 úno 2017
8.0

Very central location and the staff are so helpful!! There aren't many bathrooms though, and the few they had didn't always have hand soap. The floor was pretty dirty. The hostel itself is beautiful and the breakfast is absolutely delicious. Also love the rooftop terrace!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
10.0

Marrakech rouge is such a nice place to stay. The beds , floor, shower, toilet... Was so clean , the breakfast was pretty good however it was a lot better than a lot of other places . The staff is also really freindly and tries to be as helpful as they can. I recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
10.0

I enjoyed my stay here at the Rouge Lounge! The staff is nice and the room accomadations are great. I definately felt like this was my second home. Thanks Rouge!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
16 úno 2017
9.1

Awesome hostel with a lot of chilling space to meet some people from all over the world. The staff is super friendly and helped us with everything. The beds are a bit dirty, but it's no problem if you have a sleepingbag. The breakfast is good if you like it sweet:) would definitely stay again, it was on of the best hostels I've stayed in in the world so far!:))

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
10.0

El personal es muy amable, el desayuno una maravilla y una muy buena ubicación.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • RubenvEs
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 úno 2017
10.0

We had a great stay in Rachids riad! He was really helpful. Also the rooms were clean, the shower was hot and the view on the terrace was great. We stayed an extra night because it was so good. Really recommend this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 úno 2017
10.0

This is quite easily one of the best hostels I've stayed at! The staff amazingly remember everyone's name and go above and beyond to make your stay one to remember. The excursions (I went on the 3 day Sahara Merzouga one) are reasonably priced and offer a great way to see places that would otherwise be complicated to reach.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.