Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Riad Marrakech Rouge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 4879 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 4879 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • boojaa1
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 čer 2017
10.0

마라케시에서 저렴한 가격으로 묵었고 모로코 전통에 느낌을 받을 수 있었다. 여기서 사하라 투어도 했는데 괜찮았다. 다음에 온다면 다시 묵을 수 있을 듯! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 čer 2017
10.0

Staff are really friendly and nice, they are very willing to plan itineraries for us. We had a great time here!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čer 2017
9.1

La décoration est très jolie, c'est confortable et la staff nous a bien aidé à trouver tout ce qu'il nous fallait, merci!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 čer 2017
8.9

Gran relacion precio calidad, excelente ubicacion y un staff muy amable. Pese a ser gigante el hostel, no suelen haber inconvenientes a la hora de usar la cocina, el baño y demas. Cuenta con areas comunes muy comodas y con aire acondicionado, dato importantisimo en marrakech, y el desayuno incluido, es muy abundante y de buena calidad. Realmente recomiendo este hostel en tu paso por marrakech.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 čer 2017
3.7

The staff was rude and did not abide by their written policies about cancellations. The hostel was dark and dirty. There were no doors leading into the dorm rooms so privacy was not an option.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • jmcguire52
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 čer 2017
10.0

This was one of the best experiences I've had in a hostel! The staff was all superbly helpful and friendly, the atmosphere was fun and authentic and I can't imagine how anything could possibly have been better.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2017
10.0

This was a great hostel! The staff are beyond accomidation and will help you with everything to do in Marrakech!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 čer 2017
10.0

In the perfect location, with an amazing vibe. It really feels like you are getting the true Morocco experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bwalk96442
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čer 2017
10.0

Awesome place. Helped me find the place; great atmosphere; and they have good cheap excursions!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čer 2017
10.0

Cool, easy going Hostel. Close to everything and free brekkie was great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.