Hostelworld.com

Hostel Riad Marrakech Rouge

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 3,798 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 3,798 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.0
Hostel Riad Marrakech Rouge Located at Riad Zitoune Jdid, Derb Zenka Dika, no. 40, Marrakech.
Hostel Riad Marrakech Rouge
Morocco
Marrakech 40000 Riad Zitoune Jdid,, Derb Zenka Dika, no. 40
93% 3798
31.6253577 -7.9864382
Hostel Riad Marrakech Rouge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čer 2016
10.0

I really had a good time here everyone is very friendly and helpful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2016
10.0

Really colourful and nice hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čer 2016
10.0

It is a very good hostel, very friendly staff and the location is great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2016
10.0

Very good hostel and the staff are lovely, it's also super cheap!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čer 2016
10.0

The staff here we're amazing and gracious hosts. Each morning a delicious fresh breakfast is served, and the atmosphere is unique and welcoming. This hostel is an amazing experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 čer 2016
7.1

As a young persons hostel I couldn't fault the place, directions were great, location is great, staff helpful and a good atmosphere. Downsides for me..internet only works in one common room which gets crowded, it was 40c outside and no rooms had a fan or any way of circulating some air. The only way I could sleep in my "private" room was to open the door and the window which effectively meant I was sleeping in the corridor! Bed was really uncomfortable as well so no sleep for 2 nights.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čer 2016
10.0

Excellent stay! Great hospitality

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čer 2016
10.0

Awesome hostel where everybody is super nice to you and is beautiful inside

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • chingisdug2715
  • Francie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
19 čer 2016
10.0

nice people and stuff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2016
10.0

Such an amazing place. All the guys here are the best, helped me so much and I have made some amazing new friends. Would reckoned it as the best place to stay in Marrakech!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.