Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Riad Marrakech Rouge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 4995 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 4995 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 srp 2017
9.4

The Riad was in a Great location. Also very hospitalable hosts who helped me to get a discount for the private room (200dirham) lfor an additional night. Guests were great and everyone Was very friendly and communicative. Bring your own locks. Would recommend asking for a fan and bringing flip flops!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2017
10.0

Great ambience and staff! Very friendly and great guests. Easy to find and get to Grand Place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2017
10.0

I had the time of my life. The staff were always kind and willing to help me to feel secure. The atmosphere was incredible. Thanks to sol of you, for making me feel at home and for all the interesting conversation. :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 srp 2017
10.0

Un servicio excelente, el staff excelente, la ubicación excelente, el hostel hermoso... super recomendable!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2017
10.0

A staff do hostel é super competente e atenciosa. Não tive nenhum problema!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
8 srp 2017
10.0

Great hostel and lovely staff! Just be aware, no air conditioning in the rooms

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 srp 2017
6.6

L'atmosfera è piacevole, il personale gentile.. ma l'assenza di aria condizionata e di finestre nelle camere è davvero insopportabile d'estate.. inoltre i servizi igienici lasciano molto a desiderare.. sono stato in molti ostelli nel mondo.. questo è tra i più impegnativi a mio avviso..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • masayaibu05105413
  • Japonsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2017
9.4

I got to stay here for one week to enjoy the rest of days in Marrakech n everything was great even the cost in domi is so cheap. Staffs are so friendly n made me to live like a home. The room was a bit hot when I Sleep but it was fine. 居心地はかなり良かったです。宿泊者用のキッチンや広いリビングを兼ね備えており、wifiもそこそこ強いのでコストパフォーマンスも充実してました。スタッフの皆さんも非常に優しく接してくれました。 ロッカー等が無かったので貴重品等は自己管理必須だったというのと、部屋にエアコンが無いので風が吹いていない日は暑かったという点以外を除いては特に問題はありませんでした。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2017
10.0

Very Friendly, warm. Al Lot of interesting young travelors. Clean and nice places to Rest Outside the Room. You can by Al sorts of Day Trips or Dessert tours direct AT the Hostel. You can also Order Taxi from the Hostel to airport

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
2 srp 2017
7.7

Very nice hostel but it was very quiet for a busy time of the year and the staff were quite unfriendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.