Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Republica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 92 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 92 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.3
Hostel Republica Located at Rua Silveira Martins,139, , Rio de Janeiro.
Hostel Republica
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22221000 Rua Silveira Martins,139
85% 92
-22.9259468 -43.1774925
Hostel Republica
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 lis 2016
9.7

Good and sufficient facilities, never had to wait for anything.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 říj 2016
4.3

Desorganização no checkin. Se abre a porta para qualquer pessoa. Quarto de casal com camas de solteiro de tamanho diferente e colchões de diferentes tamanhos. Quarto sujo, empoeirado, cobertores extremamente velhos e empoeirados. Banheiro com exaustor estragado e com canos e fios aparecendo. As camas pareciam uma escola de samba quando se sentava, deitava ou se mexia. Parecia que a qualquer momento iria quebrar. Café da manhã muito ruim. Única coisa boa e a localização.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
9.4

No banheiro somente 2 de 5 chuveiros esquentavam! De resto tudo otimo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
10.0

I had an amazing stay at this Hostel! I'm definitely coming back! I was in a party of 6 to go to Ultra Music Festival Brazil, so I emailed the staff to know if we all could stay together in a single room. Ligia helped me and made everything she could to make sure me and my friends had an incredible stay. The staff there is effective and friendly, the bathroom was extremely clean (so was the entire Hostel), the beds are comfortable and they offer a simple but great breakfast. I recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 srp 2016
6.9

O local é muito bom, bem localizado, limpo mas os funcionários do hostel não deixaram guardar as malas no dia que estava partindo para que pudesse pegar no final da tarde... queriam cobrar meia diária só para que deixasse as malas no hostel e isso acabou causando um certo transtorno pra mim que tive de buscar outro lugar para guardar as malas

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 srp 2016
8.0

The staff is very nice except for the tall guy, who was rude and didn't show interest for the clients. Nevertheless, the cookers, Rafael, alicia and the red hair girl (sorry I didn't remember her name 😞) are remarkable people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 36 Recenze
15 srp 2016
9.1

The place was in a great location next to catete metro station and the staff at the front desk were always very nice and friendly. I enjoyed my stay here and I would stay again if I came back to rio

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2016
8.6

O Hostel está localizado no Catete, bem próximo da estação do Metrô Catete. A rua do Hostel é bem tranquila e possui na esquina em frente ao Palácio do Carete, um lanchonete 24 horas. O atendimento dos funcionários é boa e gentil. As instalações são razoáveis, assim como a higiene do local. O café da manhã é acima da média nacional. Dica: evite chegar com malas muito pesadas, pois o local não possui elevador e existem vários andares de escada.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 srp 2016
9.1

Great location, great staff, very good breakfast en good free wifi. Was a pleasure to stay here 11 nights during the Olympics

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2016
10.0

todos que trabalham lá são muito gente boa e responsáveis. Infra estrutura excelente, quase um hotel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.