Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Republica

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 109 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 109 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 úno 2017
6.9

Zu beachten: Wir waren während des Karnevals in Rio de Janeiro. Als wir nachmittags im Hostel ankamen, waren viele Gäste bereits betrunken. Die Ausstattung der Zimmer sowie die Sauberkeit lies zu wünschen übrig. Wir schliefen auf Matratzen und Kissen aus Kunstleder, im Schlafsaal für 10 Personen gab es nur 3 Steckdosen. Die Badezimmer waren sehr dreckig, häufig fehlte das Klopapier. Das Personal war dagegen sehr freundlich und hilfsbereit. Das Frühstück war ok.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 úno 2017
9.4

Excelente, boa localização, café da manha top e atendimento ao cliente de primeira..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • felix1998
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 úno 2017
8.0

No air conditioning in the room we had so it was way too hot. Otherwise the security was great and the facility's too.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
20 úno 2017
10.0

Muy buen lugar, alejado del barullo de las playas centrales. Cerca de muchos puntos de interés como Largo de Machado(de donde se va para el cristo) y también cerca del centro. El desayuno espectacular, los baños super limpios y la cocina muy bonita. Very good place,far from the noise from the main beaches. Close to many interest points like Largo de Machado (from where you go to the Christ), laso close to the city center. Breakfast is wonderful, bathrooms very clean and very nice kitchen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 led 2017
8.9

El personal es un amor! Muy amables, el hostel muy completo. Pero en la habitacion grande mixta en Enero es casi imposible dormir del calor que hace. 2 ventiladores no son suficientes y los colchones son muy duros. Aun así, mi experiencia fue positiva.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mdahlke
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 led 2017
8.6

The pricing is ok, the rooms and beds are clean but I wouldn't recommend to stay for a longer time, the atmosphere is cold and they don't had ac just fans.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 led 2017
8.3

Recomiendo el hostel para la gente que esté de pasada en Rio, ya que su ubicación te limita un poco. Si bien podes moverte con el subte que se encuentra en la esquina, las playas más importantes están en Copacabana o ipanema. Aún así hay una playa a dos cuadras del hostel. Los cuartos son medianos, con lockers para usar con candado, baños limpios, y un salón para pasar el rato con un pool una pc una tele y cómodos sillones. El personal muy atento y amable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • emanuel938
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
8.9

Buen lugar, tranquilo. No esta en zona turística pero es zona tranquila segura y en metro llegas a Copa planes o barra en poco tiempo y barato. Recomendado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
31 pro 2016
9.7

Eu adorei ficar nesse hostel! Todos os staffs são maravilhosos, dos recepcionistas a gerente! Todos estão de parabéns! Gostei de quase tudo no hostel, o que faltou mesmo para tudo ser perfeito foi um ar condicionado no meu quarto ( quarto para 10 pessoas), ou um ventilador melhor, o ventilador que lá estava não funcionava propriamente, ele girava mas não aliviava em nada o calor. Essa é o único ponto negativo do hostel. A respeito do resto, só me resta elogiar tudo! Obrigada!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
6.9

Quartos sem ar condicionado, muito quente, só o ventilador não aguenta

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.