Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Prime Guimares Lda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 197 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.9
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 197 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.9
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.2
Hostel Prime Guimares Lda Located at Rua da Liberdade, 42/44, , Guimaraes.
Hostel Prime Guimares Lda
Portugal
Guimaraes 4810-441 S. Seb Rua da Liberdade, 42/44
97% 197
41.4403940 -8.2981216
Hostel Prime Guimares Lda
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 srp 2016
9.1

La tenante très accueillante! Belle bâtisse ancienne et bon rapport qualité prix! Petit déjeuner à seulement 2.5€

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 srp 2016
10.0

Sehr, sehr schönes Hostel. Auch wen ich nur eine Nacht dort war, hat es mir super gefallen, würde jederzeit wieder kommen und kann es absolut weiter empfehlen. (:

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nringler2420
  • Portugalsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 čer 2016
8.9

A minha estadia neste hostel foi muito agradável. O quarto extremamente bem apresentado, camas confortaveis e wcs/chuveiros asseados. O atendimento tmb bastante simpático. O edificio é de destacar uma vez que datando do sec xviii se encontra terrificamente bem conservado. Senti pena de se encontrar tão vazio nesta cidade deveras bela mas creio ter sido porque o festival medieval ter tido lugar a semana anterior. Recomendo !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 čer 2016
10.0

Absolutely wonderful. Really appreciated the friendly and helpful staff. Nice old building right in the heart of the city!! Would recommend highly

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2016
10.0

Très très bien ! La famille qui tient l'hôtel est adorable et l'hôtel est situé tout à côté du centre historique. Seul petit bémol, la circulation sur la rue pavée raisonne un peu mais c'est un faible inconvénient face au plaisir de vivre dans cette maison ancienne

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 bře 2016
10.0

Would definitely stay there again! Than you for the great time!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2016
9.4

My brother and I were very happy with Hostel Prime in Guimaraes! Best of all was the nice family that runs this neat place. Thanks for the delicious lunch ;) Location is also perfect! We had a good breakfast in the mornings with freshly made coffee, various breads, boiled eggs, jam,.. it was more than expected. Even though during the week of our stay the hostel was completely booked and full they managed to keep up with the kind service and also to keep the place clean. Thank you very much!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Dear Tatjana, With guests like you and your brother it's easy to have a good hostel! Hope to meet you again, Francisco

  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 bře 2016
9.7

Tudo Perfeito!!! Mega recomendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Obrigado, André, boa sorte! Francisco

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.