Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Prime Guimares Lda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 232 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 232 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • claudeportnoy
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 srp 2017
7.1

Central position, located in the Southern part of the old citadel. Quiet atmosphere, good for relaxing. Nice entrance and staircase with historical walls, bathroom is very clean. Breakfast was not included. Definitely recommended.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • FLoCap01
  • Francie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čvc 2017
6.3

Bruit et chaleur

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 čvc 2017
9.7

L'hostel a Guimaraes était très correct. Notre séjour s'est très bien passé. Il a fait un peu chaud dans la chambre privée qui n'avait pas de clim. Mais sinon c'était OK.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 čvc 2017
10.0

We couldn't imagine better and warmer welcome than we got at this hostel. All our needs were completely satisfied and our room with the balcony was amazing!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 čer 2017
8.9

Un accueil chaleureux et un personnel très aidant afin de bien planifier mon escapade! L'auberge etait magnifique, très calme durant mon passage, mais cela a été très agréable!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 31 Recenze
28 čer 2017
10.0

I am really in love with this place. I was planning to stay for only one day, but i ended up adding 3 more nights. The owners are wonderful people, very friendly. I felt that was with family. Great location, facilites and super clean. The house is 300 years old. I couldn't ask for more! I highly recommend this place. I'll be back for sure!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 čer 2017
5.4

O hostel estava bem vazio e colocaram hóspedes no mesmo quarto, certamente, o pior deles, no sótão, minúsculo, com três beliches, muito ruins, local de madeira, extremamente quente, colchão ruim, pouca espessura, dando inclusive para sentir a base que era de metal e xadrez. Quando cheguei pedi o código de acesso do Wi-Fi, disseram que estava na cozinha onde está cheia de pequenos cartazes com informações, menos sobre o Wi-Fi, só conseguiu achar com a ajuda de outro hóspede. Poucos toaletes.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 čer 2017
9.7

Ótimo hostel, situado em uma área muito próximo ao centro histórico e os lugares mais turísticos. A casa tem mais de 300 anos, e por si só já é uma atração. A Célia é bastante atenciosa e hospitaleira. As únicas desvantagens são: (i) pessoas com locomoção dificultada terão problemas, já que é necessário subir no mínimo 4 lances de escada para chegar às acomodações e banheiros, e (ii) seria bem-vinda (na minha opinião) um quintal ou uma a´rea ao ar livre. Mas recomendo, de qualquer maneira!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
8 čer 2017
9.4

A lovely stay, very central, easy to find, friendly and helpful staff, clean, comfy beds. I was in the 8 bed room (top floor) which overlooks a market square where they started setting up at 6am on fri morn (!) Also you have to walk down a flight of stairs for the bathroom, but honestly nothing to fault with this hostel. The owner made me feel at home straight away, I would definitely stay here again :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 čer 2017
8.6

Hostel muito bem localizado, com staff muito atencioso. Camas beliche antigas, então fazem barulho. Os lockers são muito pequenos, meu laptop coube somente na diagonal e de forma apertada - não traga muitas coisas de valor que precisem ficar trancadas. Bons chuveiros, apesar de não serem permitidos banhos após as 23h (por causa do barulho). O hostel é bastante calmo e tem bom custo-benefício, ficaria novamente se visitar Guimarães.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.