Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1064 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1064 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • samanthaalwyn
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
10 srp 2017
9.4

Lovely hostel just outside of the centre. It is far enough away from the main square that you don't have to be around tourists all the time but still close enough that you can easy head in for beers and some great food. The staff were very friendly and let me store my bag for the day whilst I waited for my evening bus.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2017
10.0

The best hostel in Cesky Krumlov, near to the city center and in front of the river where u can find restaurant w an incredible view. The staff is friendly and suggest you all touristic recommendation. The hostel creates a home environment, specially the common areas. You will spend a relaxed time there and in the city. Highly suggested this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2017
8.9

This hostel has the feel of home , receptionist is very nice , she will explain all in detail. The kitchen is equipped with all necessary cooking utensils and so no need to worry about it .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 srp 2017
10.0

Soooooo nice staff and clean room And it's good to stay in downtown

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • chunchun0_1
  • Taiwan, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 srp 2017
8.9

房間十分乾淨舒適,但是上鋪沒有插頭不太方便,房東人非常的親切友善,離公車站還要走ㄧ段距離。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jainsmitesh2293
  • Indie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 srp 2017
10.0

It's a very good place close to the city centre and river. We enjoyed our stay at the hostel! We recommend the hostel to everyone!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • keongsang
  • Jižní Korea, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 srp 2017
8.9

4인실에서 와이파이가 잘 안잡혀요 ㅠㅠ 거의 이용불가 그거빼곤 다 좋아요!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 čvc 2017
8.3

동화같은 마을에서 하루 잔다는 자체가 가치가 있었어요 호스텔이 가장 안쪽에 있었지만 마을이 작아서 쉽게찾을 수 있어요 문소리가 너무 크게나서 새벽에 깰가능성 높음

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 čvc 2017
9.1

캐리어 끌고 가기 생각보다 더 힘들었어요ㅠㅠ빡세요! 숙소는 깨끗하고 분위기 좋았어요. 바로 앞 레스토랑 치즈돈가스 저렴하고 맛있어요. 숙소 뒷길 산책길 좋아요. 저 여자 혼자갔는데 야경보고 내려 오는길에 젊은 백인 남자에가 소리 지르고 감 ㅠㅠ 엄청 황당했지만 뭐~ 그럴려니~ 근데 검색해보니깐 체스키가 시골동네라 인종차별 좀 있다고 하더라규오~ 그런 것들보다 동네 자체가 보존잘돼있고 이뻐서 좋아요.시골 동네의 매력있는 동네1박을 추천드려요~

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
26 čvc 2017
2.0

체크인시간이 18시까지네요. 근교답게 리셉션이 24시간 있지는 않아서 21시반에 도착했는데 못들어갔어요ㅠ 체크인시간이랑 호스텔규정 확인하시길 바랍니다.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.