Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 756 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 756 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
Hostel Postel Located at Rybarska 35, , Cesky Krumlov.
Hostel Postel
Czech Republic
Cesky Krumlov Rybarska 35
94% 756
48.8089973 14.3136835
Hostel Postel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 dub 2016
8.9

다 좋은데 샤워실 센서는 최악입니다. 샤워하다가 자꾸 꺼져요. 깜짝 놀랍니다. 이것만 바꾸면 완벽한 시설을 자랑할듯

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 dub 2016
10.0

It is very nice place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 dub 2016
9.7

Hi had a fantastic stay at Hostel Postel. Fantastic location, very clean and very secure. I was staying in the off season so I can't really comment on atmosphere for the rest of the time as I didn't see anyone else there for my one night. Would definitely recommend the hostel to a friend, Cesky Krumlov is not a party city so this was exactly the kind of place I was looking to stay. Owner was very welcoming and very accommodating.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 dub 2016
10.0

다음에 가면 또 갈거에요 위치 좋고 친절하고 청결하고 부엌있고 단점이 없어요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
14 dub 2016
8.3

Very cute hostel. Good accommodation for all of your needs: laundry, free tea/coffee, kitchen area, nice outdoor patio and clean toilet/showers. My only criticism which was not a big deal in the long run was, we spent a long time trying to unlock doors and close them. They are a little figitey. Overall though great experierce! If I come back to CK will definitely stay there again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
9.4

Excellent and the lady who managed the hostel was very accommodating.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 dub 2016
9.4

Really cool place. Just off the main area. Can get to all the places from here very easily. Place do not get packed so you have enough space to do things in your own pace. Clean,friendly and too good with value for money 👍👍👍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2016
9.7

좋았어요 ㅎㅎ 혼성인데 여자만 있었어요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2016
9.7

the best receptionist ever!!! she is sooooo kind. location, room, - overall it was good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 dub 2016
9.1

The staff was really nice. The room here is quite clean and has everything you need. The hostel is located near the city Centre but a bit far away from the bus station. But all in all, we enjoyed the stay here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.