Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Pisa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 3766 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 3766 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 dub 2017
9.1

Very close of the Pisa Tower. GREAT staff. Good place. Fair price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 dub 2017
10.0

Excelente hostal!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 dub 2017
10.0

uno de los mejores lugares donde he estado, bien en todo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 dub 2017
10.0

Perfect!! Super nice

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2017
8.9

Had a fun and easy stay. Very friendly staff, conveniently located.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2017
10.0

The hostel is amazing! The atmosphere there is so friendly and welcoming, and I have never experinced such in other hostels. Location is near from everything and the staff is very friendly and helpful. I enjoyed my stay a lot and so did my friend! If ever coming back to Pisa I'll stay in this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
22 dub 2017
10.0

THE BEST. What makes this hostel more than just a place to sleep is the staff. These are people who are not only good at their jobs, but also genuinely kind and fun to be around. They make the experience of staying in a hostel all the more incredible by providing excellent food, drinks, games, you name it. They have created a comfortable environment for you to get to know other travelers and them. I can't give enough praises! I also hope you get the chance to Barbora, she is the absolute best!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 dub 2017
9.1

Place was really close to the train station and the airport. A nice walk to the leaning tower of pisa as well. Had a useful map with other interesting locations to visit if you wanted to. Would recommend staying here. A good cheap breakfast as well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
10.0

Ottima soluzione, veramente da ripetere se ricapito a Pisa. Prezzi accessibili non solo per l' alloggio, ma anche per il mangiare e bere. Personale attenti e gradevoli. Spero si proliferino altri alloggi come questo in tutta, non solo Italia, ma in Europa, nel Mondo ..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 dub 2017
10.0

This place was great! Super nice staff and great food options. They make you leave your room with no access from 12-3pm daily for cleaning, which is a little ridiculous but they do have a nice communal area to hangout in.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.