Hostelworld.com

Hostel One Paralelo

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 3869 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.9
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 3869 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.9
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 úno 2017
9.7

Overall great hostel. I had good conversations with Jennifer, Julia, Tess, Jonas, Adriel and Moya. Mauro literally waited on me during the free dinner and Simona cooked me lunch. It felt like I was home.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 úno 2017
10.0

This is an amazing hostel, and I will definitely come back. The staff is some of the best I've seen - very helpful and accommodating. I really enjoyed the dinners in the common area each night, as well as going out every night with the people and staff to bars and clubs.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
9.7

Sorry I'm a little bit late here, but still with all my heart to write this things down. Those three nights in Hostel One Paralelo were just wonderful. People there were super nice too! MISS Jennifer and the other lovely girls! AND Johnas' cooking was amazing too. hhh( you said you like cooking, so I wish your every minute of cooking time is full of joy!) OH! Never is so so so so so so so so so CUTE!!! Love you all! :) Lyn

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
10.0

Everything about this Hostel was amazing! Great staff who lead awesome activities and provided great food. They were the reason our Barcelona trip was so perfect!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 úno 2017
10.0

It was a perfect stay! it fulfilled all my expectations of a hostel and I definitely would recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.4

Wish I could have stayed longer to spend more time with the hostel gang! Lovely people, perfect location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
9 úno 2017
9.4

Amazing hostel! Hostel was a little bit out of the way, but was more than made up for by the awesome staff and great daily activities. Would highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
10.0

One of the best hostels I've stayed at. Really social, the staff were all super awesome, and had so much fun here, definitely recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
10.0

Beste hostel ooit. je word er als familie ontvangen. Ze helpen met alles dat ze kunnen lekker avondeten (ps: free food). Je geraakt overal van hier zeer gemakkelijk. Ik had het hier zo goed dat ik mijn verblijf heb verlengt. Found my wife here XD

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at. Very friendly and helpful staff, very clean, perfect if you're traveling alone and want to meet people. Highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.