Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Nucapacha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 288 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 288 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.2
Hostel Nucapacha Located at Balsamos Sur 308, Urdesa Central., Guayaquil.
Hostel Nucapacha
Ecuador
Guayaquil Guayas Balsamos Sur 308, Urdesa Central.
82% 288
-2.1742130 -79.9085962
Hostel Nucapacha
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
8.6

Recomendado. Buena ubicación y tranquilo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 pro 2016
8.0

Great hostel with great friendly helpful staff. I would recommend here. And it's so muggy hot we didn't mind that there was not hot tap on the shower.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
9 lis 2016
8.6

Nice hostel with lovely pool area and helpful staff and good breakfast. Only slight issue we had was got a little noisy at night when it got windy with a nearby tree banging off the side of the building but otherwise an enjoyable stay in the nicest area of guayaquil that we came across.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 říj 2016
9.4

Muy buen servicio, seguro, limpio. Acogedoras zonas sociales para compartir. Sugerencias: 1) cambiar el ventilador de la habitación 4, tiene un ruido que no deja dormir. 2) Mejorar el serivico de internet. Por lo demás, PERFECTO

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 zář 2016
10.0

Felicito a Nucapacha por mantener un buen servicio luego de haberles visitado desde hace 3 o 4 años

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
3 zář 2016
9.4

Nice place, nice pool. Decent breakfast and really nice staff. Dorm rooms are ok.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
2 zář 2016
6.3

Staff weren't overly friendly or useful. I thought they had organised for me the walking tour but when it came to it they hadn't at all. Breakfast was pretty good, pool area is nice and refreshing after a hot day in Guayaquil. Overall experience in Guayaquil was pretty negative, ended up leaving a day early.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
23 srp 2016
9.1

Felt like a hotel with the pool which is huge. Breakfast was very nice with eggs and fresh water melon juice! Staff were very nice and quick to help. Bedroom floor could have done with a mop but bathroom was very clean. Didn't stay too long and didn't go out in Quayquil but was happy with the accommodation.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
14 srp 2016
6.9

Security was fine with a gate. Private rooms were basic. Staff was friendly. I was there a short period of time.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.