Hostelworld.com

Hostel New York

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 830 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 830 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.1
Hostel New York Located at C/ d'en GIGNAS 6, 08002, Barcelona.
Hostel New York
Spain
Barcelona 08002 C/ d'en GIGNAS 6, 08002
77% 830
41.3805796 2.1795799
Hostel New York
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
5.7

Bon emplacement le reste moyen !

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2016
6.3

the hostel is situated right in the heart of the city which is great for people who want to be out all day sightseeing, as you can get around really easily on foot. shared showers and toilets were always clean when I used them, the rooms are standard with bunk beds and lockers, except you can't lock the lockers properly so will need to take care of your valuables if you're sharing a room with strangers. overall a cheap stay in a charming city.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Andorra, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 bře 2016
9.1

Hostel bien ubicado y tranquilo. El desayuno bien. Lo mejor del hostel: el recepcionista del turno noche, un crack! Muy simpatico y atento.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 bře 2016
10.0

Best hostel I ever stayed in! Was in a pretty neat location near the beach. The showers were a no though, you have to continue pressing a button to keep it running while you are in there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Britské Panenské ostrovy, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2016
2.6

Staff were very rude and unhelpful

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2016
8.6

Lo recomiendo. Básico pero económico. Sitio perfecto en el barrio histórico y cerca de la playa. Desayuno más que correcto. Duchas caprichosas. Toallas pequeñas. Je le recommande. Basique mais économique. Situation parfaite dans le quartier historique et proche de la plage. Petit déjeuner plus que correct. Douches capricieuses. Serviettes un peu petites. I recommend it. Basic but cheap. Perfect situation near the beach. Breakfast more than acceptable. Capricious showers. Too little towels.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 úno 2016
9.1
Přeloženo: Google

Miluji toto místo uvnitř gotické čtvrti Barcelony, 10 min pěšky od obchodů st, pláž, High St, palmového st, Mirador de Colom, Casa Bassegoda, Casa Mila. Ale být vědomi toho, že toto místo je bludiště bec Gotická čtvrť má mnoho úzké uličky, hodně čtverců, různé ve dne i v noci. Dostáváme pravidelně ztratil v tomto místě. Bydleli jsme v dvoulůžkovém pokoji, ale přichází s palandou, je zdarma k dispozici snídaně ale to jen přichází s máslem marmeládou čokoláda n chleba, vždy můžete získat šunka vedle

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2016
6.6

Géographiquement bien placé mais confort spartiate.Sanitaires non chauffés et couloir en courant d'air. Du bruit jusqu'à 3h du matin lors de notre première nuit. Espace collectif insuffisant et mal situé. Petit-déjeuner de qualité moyenne.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 úno 2016
10.0

Personale cordiale e posizione ottima per girare la città

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 pro 2015
7.1

Great bare-bones hostel. Wouldn't recommend for multiple nights stay, but for the cost, we couldn't find a better value (especially since we were there for New Years). Breakfast was a nice touch, although don't expect too much besides coffee and pastries. Location is great, but we had trouble finding it and almost got our stuff stolen on the way (but that goes with anything in the Gothic Quarter). Don't let that keep you from considering it though, it served our needs well for our time in BCN.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.