Hostelworld.com

Hostel Mundo Maya

Ceny
mapa
Recenze
6.6
Dobré 84 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 5.7
ZAREZERVOVAT
6.6
Dobré 84 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.2
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 6.9
  • Atmosféra 6.0
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 5.7
Hostel Mundo Maya Located at Avenida Yaxchilan 82, , Cancun.
Hostel Mundo Maya
Mexico
Cancun Quintana Roo 77509 Avenida Yaxchilan 82
66% 84
21.1595602 -86.8294143
Hostel Mundo Maya
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
1 dub 2016
5.1

Very basic hostel! We arrived late and the security guy gave us towels and showed us the room. The towels and the linen were relly dirty so we didn't use them. Also the bathroom was not very clean. The next morning we had breakfast which was very basic, but so what. Then we wanted to check out, but the receptionist only spoke spanish and it was very hard to communicate. They also charged us the whole price on our credit card, which we didn't know before. We thought we pay the balance in cash.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 bře 2016
4.9

Auf unserer Mexikoreise eindeutig die schlechteste Unterkunft und dabei bei weitem nicht die günstigste. Allerdings haben wir in Cancun selber auch keine weiteren getestet.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 bře 2016
7.4

I didn't realize they charge for tax until I checked in. It's a quite basic place to stay. You can find one with air conditioning at the same price.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 úno 2016
8.6

Atencion familiar

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 úno 2016
5.1

The lady working the front counter was nice, but didn't really seem to know how to do her job. The staff doesn't seem organized. Add to that that the place is dirty and has RATS. The breakfast wasn't that great. They overbooked the room. I seriously recommend that you go someplace more professional.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 led 2016
2.6

Das Personal hat meine Winterschuhe aus meinem Privatraum entwendet. Die Hostelleitubg hat nichts unternommen, um die Sache aufzuklären! Es waren wirklich teure Schuhe.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 led 2016
6.6

Only stayed one night, surley receptionist made me wait till exactly 2pm to give me key to room, which had top part of wall missing. Builder with hammer started to hammer missing section in place. Broken plaster all over bed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 led 2016
6.3

Hostel in Downtown, There are only two showers and two toilets for the whole hostel which wasn't always easy... The room was clean, the sheets were okay. There is an area to sit outside which is nice to meet people. Breakfast is included but it's not much, avarage I would say. Anyways, I met a lot of nice people. The staff is nice and helpful if you speak a couple of spanish words. I met many nice people so I enjoyed my stay!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 pro 2015
3.1
Přeloženo: Google

Naprosto null úklid, povlečení špinavé a plné sprchový kout plný vlasů. Ucpaný dřez. Bez vody calientr. , Velmi hlučný. Velmi špatná snídaně.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.