Hostelworld.com

Hostel Mondpalast

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 692 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 692 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
7.7

... der Ungang mit eMail Adressen ist fragwürdig, seit meinem Aufenthalt bekomme ich jede Menge fremde Fake eMails ?

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 úno 2017
8.0

The hostel is really nice, the location is quite interesting even thought far from the center (but the bus stop is close). The only negative poin is that there isn't the elevator.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 led 2017
8.3

Sehr schöne und saubere Zimmer, genügend Bäder und Toiletten für die Gemeinschaftsnutzung. Der "Wohnbereich" ist sehr nett, wenn auch klein Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und hilfsbereit. Manko: im Eingangsbereich, der zugleich auch Aufenthalts- und Frühstücksbereich ist wurde geraucht. Lage direkt im Herzen der wirklich supercoolen Neustadt hat mich überzeugt.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 pro 2016
10.0

Nuestra estancia súper bien. Muy limpio, súper seguro y el personal amable! Definitivamente recomendado!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 lis 2016
9.7

I like the little details, like a place to charge your phone right next to each bed! Free, good lockers! The wifi in some areas of the building is a bit crapy. Staff was great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2016
6.3

Ho scelto questo ostello per il prezzo, per poi scoprire che le lenzuola erano obbligatorie e non ti lasciavano usare le tue (2 euro in più). I bagni erano puliti, le camere e la cucina meno. La posizione è veramente buona, soprattutto se si passa la sera (...la notte) in giro per i locali in cui vanno di solito gli studenti. Se dovessi andare di nuovo in un ostello a Dresda ne cercherei un altro nella Neustadt.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 říj 2016
6.9

Hostels in Dresden are expensive (compared to other similar hostel Quality in Europe). My room was on the second floor almost the last one at the end of the Corridor (I counted 3 doors from the lobby). Fortunately I can sleep trough almost anything, I could hear the music from the bar. I am a tall person and my room had 2 very small twin beds with small sheets. I would not go back to this Hostel I’ll pay more for a little more comfort.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 říj 2016
9.1

Ótimo ambiente, perto de muitos lugares úteis, ótimo staff. Eu voltaria. O wi-fi é instável.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 říj 2016
10.0

베리베리베리베리굿

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 říj 2016
9.7

The staff were really nice and helpful, the kitchen had everything we need, even an oven and a dishwasher, and the shower was really clean. For the price we expected that the breakfast was included.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.