Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mondpalast

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 725 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 725 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 kvě 2017
8.0

Questa struttura sebbene sia abbastanza distante dal centro, è sicuramente ben servita (per chi viaggia zaino-in-spalla come me forse è utile sapere che attraversando la strada c'è una lavanderia a gettoni non sempre semplice da trovare) e molto accogliente. Le stanze sono pulite, spaziose e ben attrezzate. La pulizia è ottima.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 dub 2017
5.7

Mala relacion calidad precio. Sobre el precio que aparece van apareciendo cargos adicionales. No ofrecen cafe de cortesia.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2017
9.4

Clean. Good location. Cheap. What more do you need.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
7.1

10人部屋に泊まりました。トラムから離れたところにあって、少々見つけるのに手間がかかりました。周囲には食べ物屋はたくさんありましたが、クレジットカードを使えたり、8時以降もやっているお店はほとんどありませんでした。部屋はあまりきれいとはいいがたく、人が少ないにもかかわらず部屋の中はこもった汗のようなにおいがしました。 ただ、レセプションの人はとても親切でした。私がeチケットを印刷できなくて困っているときにレセプションの人にダメもとで聞いてみたら、快く印刷を引き受けてくださり、とても感動いたしました。

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • erikknabben1631
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 36 Recenze
17 dub 2017
6.6

Nice enough place but not really my kind of hostel. Price for linnen was not included in the price which always annoys me a bit.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 37 Recenze
13 dub 2017
8.3

Rooms were really big and had lockers and a table. In a quirky part of town with lots of cafes and street art with tram stop nearby. Overall great hostel would definitely stay here again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Thajsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
8.0

Value for money :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 dub 2017
10.0

I must highly recommend this Hostel!!!!! I left the hostel in the early morning, and leave the key to check out, but I totally forgot to take back of the deposit. Just that day I received the email from the staff, and they told me about the deposit and was willing to transfer for me. And extremely efficiently finish the transfer! Also the atmosphere inside was nice, and equipped with kitchen and big social room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
2 dub 2017
9.4

EVERYTHING WAS OK, COOL NEIGHBORHOOD

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
28 bře 2017
8.0

Cute hostel in a cute city. Not very much atmosphere, although I was there in the off season so there was either a big group of students occupying the common space or no one at all. Not easy to meet people if you are traveling alone, but a fine place to spend a couple nights.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.