Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Meeting Point

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 1269 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 1269 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 úno 2017
6.0

Comfortable room but bathroom facilities were unreliable - showers were either too hot or too cold. Breakfast, although fairly cheap (€4), was disappointing and unless you had paid in advance was not always available.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 úno 2017
10.0

Primeiramente gostaria de elogiar os atendentes, todos são simpáticos e atenciosos. Ótima localização perto de vários pontos turísticos, fácil de achar. Os quartos são bem limpos. Banheiros são limpos. Recomendo e voltaria mais vezes. Único probleminha que tive foi na hora do banho, pois a água esquenta muito pouco. Mas dou nota 10 ao Hostel! Muchas Gracias!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
8.9

L'ostello è in una posizione perfetta per girare il centro di Madrid. È a 5 minuti dalla metro e da Puerta del Sol. La sicurezza all'interno della camera è molto buona e il personale molto disponibile.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2017
9.4

crashed over this hostel as i was looking for a cheap but still good hostel to stay, read reviews before booking, no issues, the guy at reception was cool and answered all my questions about line 8 closed and options to get to the airport, get a cab if you have heavy luggage tho!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2017
9.7

Este hostal es pequeño comparado con otros a los que fui, pero otras cosas como la amplia cocina y el ambiente en recepcion con otros viajeros los complementa. el internet me fallaba pero despues que fui a preguntar me funciono 10. el palacio real esta tal cual muy cerca.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 úno 2017
10.0

My GF and I stayed in an 8 bed mixed dorm for a night here. All 8 beds were occupied--no surprise for a Saturday night. We were each given fresh sheets and duvet cover, both of which were well-worn but clean. The hostel itself is also clean and very welcoming. Cool common area equipped with foosball and music. Pleasant experience overall.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 led 2017
9.1

The location is fine as well. The rooms are cleaned every day. A safe hostel. I wish there was a breakfast.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Aldirris
  • Mexiko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 led 2017
7.7

No está lejos del centro, queda muy céntrico. La cocina es pequeña, el ambiente no es el más apagado, pero tiene muy buena seguridad, los empleados y el personal son excelentes, siempre con agua caliente, los baños estan bien, los cuartos dependen de la limpieza de los usuarios pero no todos los mantienen así. Buena opción.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 led 2017
8.0

Breackfast was 4 euros and theta just give you bread and butter with coffe. You have to use the regular glasses and Wash them when finished. The mermelade was almost empty.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 led 2017
9.1

Ubicación excelente y personal muy amable. El colchón un poco malo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.