Hostelworld.com

Hostel Meeting Point

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1,019 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1,019 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.0
Hostel Meeting Point Located at Calle Factor 5, , Madrid.
Hostel Meeting Point
Spain
Madrid Madrid 28013 Calle Factor 5
84% 1019
40.4161765 -3.7126679
Hostel Meeting Point
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 dub 2016
8.9

Bigger recreation area would be better

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
10.0

Great stay!. Bedrooms with lockers and comfortable mattresses. Very clean showers and toilets almost 24h. Nice atmosphere, I met many people all over the world at kitchen room and reception guys very attentive.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
9.7

Gracias a los chic@os de meeting point mi estancia en Madrid fue estupenda. Me dieron información de lugares que visitar, en todo momento fueron muy agradables. En las zonas comunes muy buen ambiente. Las habitaciones y zonas comunes muy limpias. Tienen una amplia cocina con todo lo necesario y servicio gratuito hasta las 17h para dejar la maleta. Volveré a meeting point la próxima vez que pase por Madrid.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2016
8.3

It was a issue for me to check in. The room wasn't free and I was waiting 1hour. However the staff is very helpful and friendly. I was offered use of the facillities. After I checked in everything was alright. The location of the hostel is amazing. And lets be honest it's really cheap and great value for money. I really enjoyed my staying qat the hostel ☺

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • EthanSmith97
  • USA, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
24 dub 2016
8.3

Meeting Point was an okay hostel. Little things like having to press the light switch in the bathrooms every 5 seconds, poor showers, and a weird smell really hurt the rating for me. The beds were okay; the kitchen was so-so. The location, right beside the cathedral and the palace, was pretty nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your comments. We strive day by day to provide a good service and hope you visit us again soon.

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
2.0

Just don't go there

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Sorry you have not a pleasant stay in our hostel . We strive to provide good service and hope you visit us again soon. Regards

  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
6.9

You get what you pay for here. Not too bad

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
4.3

Necesario un cambio en la dirección del Hostel . Los baños pocos y mal acondicionados. Retraso en la hora de entrada. Ninguna información sobre restaurantes. No lo recomendaría a nadie.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Sentimos que tu estancia en nuestro establecimiento no fuera lo que esperabas. En cuanto a los baños, tenemos los suficientes establecidos por ley. La entrada es entre las 12h y 13h. Posiblemente no recibirias la informacion requerida si no preguntaste al personal de recepcion. Gracias a vuestros comentarios mejoramos nuestro establecimiento y los servicios que ofrecemos. Esperamos vuelvas a visitarnos. Saludos

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 dub 2016
8.9

Really nice Hostel in the center of Madrid!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
16 dub 2016
9.7

The hostel is in a great location, the move in was easy , the facilities are clean and the staff is very friendly. They remembered my name and they offer dinner. No breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.