Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Meeting Point

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1,216 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1,216 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.1
Hostel Meeting Point Located at Calle Factor 5, , Madrid.
Hostel Meeting Point
Spain
Madrid Madrid 28013 Calle Factor 5
87% 1216
40.4161765 -3.7126679
Hostel Meeting Point
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 lis 2016
8.6

Hotel sans chichis mais très bien pour loger quelques jours sans se ruiner et en étant bien localisé. Nous étions dans un grande chambre donc l'espace était génial mais il m'a paru que certains dortoirs pouvaient être exiguës. Les petits-déjeuners ne sont pas compris et sont fort chers si on les prend à l'hôtel (4€ pour pas grand chose) mais il y a une cuisine bien équipée donc c'est parfait pour aller faire quelques courses et manger là à petit prix. Le personnel est aimable et accueillant.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
26 říj 2016
10.0

Really great hostel in a really great locaion. I would stay here against I return to Madrid

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

thank you for the review looking to see you back at our hostel for some more fun times.

  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
20 říj 2016
7.4

el hostel esta muy bien ubicado, me senti un poco maltratada por una recepcionista no tenia una buena actitud

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 říj 2016
8.0

The ubication is nice but the rooms doesn't have toilet and shower it's outside the rooms and doesn't have many toilets only one for men.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Gracias David for your time and rating. To your knowlegde we have ensuite and shared dormitories. You should noticed when booking on-line. There are toilets (3 on the main flor and 1 in the second flor). Regards

  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2016
9.7

La ubicación e instalaciones excelentes!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Gracias Vanesa por tu tiempo en puntuarnos. Deseamos vuelvas a visitarnos en otra ocasion. Saludos del equipo de MeetingPoint

  • geoff39
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 říj 2016
10.0

Very cool time at Madrid in this hostel. Nice and happy staff. Very well located in the center. If i return to Madrid i would not hesitate for my accommodation.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We are happy that u enjoyed your stay and hope to see you again at our hostel. Enjoy your travel

  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2016
6.0

El hostel sirvió para dormir básicamente, pero los compañeros de cuarto no colaboraban en nada. Cuando quisimos dejar en la recepción unos libros para que lo retire alguien al día siguiente que nos ibamos, nos quisieron cobrar (algo que nunca me paso en ningún hotel o hostel). La ubicación es perfecta, tenes todo cerca

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Sentimos que tu estancia no fuera del todo agradable. Tenemos habitaciones dobles con baño privado que posiblemente se ajuste mas a lo que buscas aunque tienen diferente tarifa. En las compartidas puedes dar con gente maja o no tan maja. Eso esta fuera de nuestro alcance. No entiendo muy bien a lo que te refieres con que os quisieron cobrar, por dejar unos libros?. Seguro que hubo un mal entendido. Tenemos una biblioteca mayormente de libros de clientes. Deseamos que puedas volver a visitarnos en otra ocasion. Saludos del equipo

  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 říj 2016
7.7

Todo bien muchas gracias.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Gracias a ti por dedicarnos tu tiempo en puntuarnos. Esperamos vuelvas a visitarnos muy pronto. Saludos

  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 říj 2016
8.3

Muy buena ubicacion los chicos de recepcion muy amables. Gracias por todo. La regadera muy pequeña. Pero habitacion muy limpia.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Gracias por tu tiempo y comentarios. Deseamos vuelvas pronto a vsitarnos. Saludos del equipo de MeetingPoint Madrid

  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 zář 2016
9.4

Great staff and good atmosphere

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for the review. Hoping to see u again at the hostel . Have fun travelling

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.