Hostelworld.com

Hostel Marinero

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 202 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 202 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 7.1
Hostel Marinero Located at 9 Sveti Marak, , Hvar.
Hostel Marinero
Croatia
Hvar 21450 9 Sveti Marak
85% 202
43.1725876 16.4402246
Hostel Marinero
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
24 zář 2015
8.0
Přeloženo: Google

I když neexistuje žádný společný prostor, schodiště je vlastně zábavné místo pro servítky a dokázal být docela sociální. V baru v přízemí je samozřejmě hlučný, ale nesnažte se skrývat skutečnost, že zavře přímo na 2:00 a je dokonale klidný po tom. Postele jsou pohodlné, umístění je neskutečné. By určitě vrátí

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 zář 2015
9.4

The Marinero Hostel is amazng! Althought there isn't a kitchen, it has a good resutairant!! The staff is so helpful!!! It doesn't have comum area, but everyona stays in the steps and the atmosphere is so cool!! Hvar is incredible 😊😊

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2015
7.7

La ubicación y las piezas es lo mejor del hostal. Lamentablemente, no cuenta con un espacio común para compartir con otras personas que se alojan en él y el WiFi sólo funciona en la escalera, no llega a las piezas; lo que incomoda.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 zář 2015
8.0

Great location ! Right in the center of everything. No kitchen. Bathrooms and rooms were clean with AC in dorms. No common area besides the stairs literally. Right next to a very popular bar that plays great music but if your trying to sleep you won't get any.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
10 zář 2015
8.0

Lovely helpful staff. Nowhere to hang out other than the stairway, in fact if your bed is not on level 1, you have to sit on the stairs to use the wifi. Towel like sand paper!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 zář 2015
9.4

Had a great stay with 2 friends! Made a lot of new friends there who were absolutely brilliant!! Looking forward to going back already!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 41 Recenze
4 zář 2015
10.0

Great Hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 srp 2015
8.6

The hostel is great, although I think a common room would be really useful in helping people to mix.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2015
9.7

Super auberge situer vraiment près du port de Hvar, avec un bar et restaurant a proximité donc pour faire la fete on est proche de tout, personnel irréprochable chambre bien sympathique

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 srp 2015
10.0

What an awesome hostel! The location is the best in town - right in the heart of the nightlife and only a few short steps away from the main square. I was travelling solo and got to meet so many cool people here! Staff were amazing and helped me arrange some fantastic activities - renting a boat for the day with a group that I met at the hostel was a highlight! I can't wait to come back again soon!! Thanks again for having me Marinero :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.