Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mango

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 2313 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 2313 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Tunisko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 úno 2017
10.0

классный хостел .. цена бюджетная ... помимо что он не дорогой (я брала койку в женском номере), так он еще в центре 5 минут пешком до карлового моста.. я даже метро не пользовалась на столько была все близко .. комнаты и кровати чистые .. ванная комната тоже чистая .. ну что еще сказать .. класный хостел ! всем рекомендую .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
10.0

Great place with awesome people :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 úno 2017
9.1

The wifi connection was a bit poor till my bed. The beds are a little old. But the location is perfect. Don't look any further when booking a hostel. This one is perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
10.0

The Best...liked it a lot....100% recommended

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 úno 2017
9.1

Hostel was a little difficult to find when I arrived, but the staff was very friendly (especially considering I arrived around 2:30 AM) and very accommodating - even had extra EU adaptors that I could use when mine failed me. The beds were clean and the bathroom was attached to the dorm room, which was nice. Staff also had a great recommendation for breakfast that I ended up recommending to other people as well. Only note - no elevators so make sure you're able to carry your luggage!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
9 úno 2017
9.1

Great location, super close to the Saint Charles bridge. Free food in the kitchen was nice. Lots of people hanging out in the common room but not a particularly friendly atmosphere. Beds were super comfortable though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kriesztof
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 58 Recenze
8 úno 2017
10.0

Excellent and helpfull reception staff,excellent location and excellent atmosfere.Nothing more to say.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 úno 2017
9.1

Loved the hostel! Good location, right next to Charles Bridge, easy to find, very cheap, nice staff (Amina was great!). The atmosphere wasn't too good though, didn't socialized much, but maybe it was just bad timing :) only one bathroom for 10 people is not the best for a hostel, but it was very clean (there's one more toilet downstairs). Definitely would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 úno 2017
9.7

Nice vibe, helpful workers, cool kitchen underground

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Easyeight8
  • Rusko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 úno 2017
9.7

Rooms are a little tight, but ok. Комнаты немного тесноваты, но нормальные.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.