Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Mancini

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1,184 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1,184 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.2
Hostel Mancini Located at Via P S Mancini 33, , Naples.
Hostel Mancini
Italy
Naples Campania 80139 Via P S Mancini 33
83% 1184
40.8519057 14.2660694
Hostel Mancini
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 srp 2016
7.7

It was close to the train station it was nice on the inside and the staff were friendly

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 srp 2016
8.9

Muy buen Hostel, recomendable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 srp 2016
8.3

Personale disponibile, bell'ambiente per incontrare altre persone anche grazie alla colazione inclusa, che è un momento di socializzazione ideale. Ottima posizione vicina alla stazione, anche il centro storico si può raggiungere abbastanza agevolmente camminando.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
22 srp 2016
7.7

Really dodgy area, I didn't feel safe coming to the hostel after 8:00 which is a shame, thankfully everyone was social so we weren't bored and once you go to the hostel itself it was nice. Helpful with giving me directions/train times/ticket prices/ etc

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 srp 2016
8.0

Buona posizione, personale gentile, colazione ok! Molto pulito! Ci tornerei.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
9.4

I was warned that the area is not very good for solo women travellers. I disagree... The hostel location is perfect for day trips to Sorrento, Amalfi, Pompeii, Capri and Ischia, as well as discovering Naples. Staff was good. Girls dormitory was clean. Lot of interactions amongst fellow travelers. Overall no reason to complain. Word of caution: Naples is a rough city. So take care of your belongings.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
21 srp 2016
7.1

Dodgy street/neighbourhood

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 srp 2016
8.0

Great staff! :D

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 srp 2016
9.1

Very cosy hostel. Really near to the train station. Staff in general very helpful, and able to speak good English. Room: very clean, and generally comfortable. Shower very good. Price average. :) I recommend it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 srp 2016
8.3

Whilst this hostel was very well located to the station and metro, the staff are extremely helpful and the hostel was clean and secure, the area of naples itself was awful, I would not go back!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.