Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Lozanni

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.1
Velmi dobré 962 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 5.8
  • Zařízení 6.5
ZAREZERVOVAT
7.1
Velmi dobré 962 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 5.8
  • Zařízení 6.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 kvě 2017
6.0

Salle de bain commune vraiment pas propre, difficulté avec le débit et la température de l'eau. Lit vraiment inconfortable, quartier très bruyant même durant la nuit. Un peu loin d'une station de métro. Par contre les gens à la réception sont très aimable. Ça puait la cigarette.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
5 kvě 2017
5.7

We moved here from a previous hostel for something a little better- unfortunately this was also very similar situation. Again the hostel was in a horrible area! Not what I imagined athens to be like. This place had NO socialising what so ever, not even anywhere to chill for the potential which for me is a "must have" in a hostel. I guess it is because it is a "hotel" I'm not sure but the staff were helpful enough. The rooms were big enough (6 person room) I won't be returning to Athens

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • gabroalv
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 kvě 2017
9.7

me encanto el hostel, bien ubicado, casi no se necesita el transporte publico. muy buena atencion del personal

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 kvě 2017
7.4

Accueil chaleureux et propriétaire très accommodant. Assez bien situé, près de la station de métro Omonia, mais tout se fait à pieds! Chambre ordinaire et tout l'établissement sent la cigarette. Malgré tout, on a quand même apprécié notre séjour au Lozanni.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 dub 2017
7.4

Un super accueil, des gens chouettes, bien placé mais vraiment pas propre. Pas adapté aux princesses mais très bien pour les petits budgets pas exigeants.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2017
5.4

There were rat poop trails on top of the dresser. The doors of the shower were broken.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2017
2.0

The location of this hostel is extremely unsafe, there were prostitutes and dirty needles outside. Building was not secure and the front doors were left open all day and night. Staff wasn't welcoming. Room was fucking disgusting. Bloodstains on floor sheets and blankets (nothing was clean). Towels were super small, mattresses were disgusting. Super dirty all around. Wish I didn't stay here.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2017
9.4

very charming old house, renovated but still with the old character, nice people and flexible. I would come back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 dub 2017
7.4

ottima posizione! personale gentile e disponibile, abbiamo avuto qualche problema con le camere ma sono stati risolti con gentilezza e immediatezza buon rapporto qualità prezzo!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 bře 2017
8.0

Staff were very helpful and accommodating although the location in Athens is about a 20 minute walk from the Acropolis and is situated next to sex shops and did not feel comfortable venturing out alone at night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.