Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Lao

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1814 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1814 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čer 2017
9.4

Great location. Staff was giving very helpful information!! Recommended!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • berceo
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 čer 2017
9.1

It is a very good place to stay, staff is young and super friendly people, cleanliness is not like home, but you have hot water and good wifi, location is also good for Mendoza, good temperature in the rooms, and a nice patio to smoke or socialize if you want to

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 čer 2017
7.7

Nice hostel, would stay there again. But bed was very uncomfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your comment, I do not understand why the bed was uncomfortable ?? Those mattresses are new and thick!

  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čer 2017
9.7

I love this hostel. The staff is amazing, kind and helpful, as like the owners, and the space is great, you feel like home in this place. It is very close to the bus station, which is very convenient. Many thanks.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čer 2017
10.0

Ótimo hostel, boa localização, funcionários ótimos ambiente agradável.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čer 2017
9.1

Really nice hostel in one of the main avenue of Mendoza. The room, the breakfast, the place, the people were really nice. I recommend it with no problems, if you want to do a trip in Mendoza.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 čer 2017
10.0

Definitely one of the nicest hostels I have ever visited - can definitely recommend to anyone!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 čer 2017
9.7

Hostel Lao was much more than I had exspected. All the staff was lovely and helpful, drawing maps, making calls or me etc. Especially Celeste is a wonderful person. The breakfast was the best I had so far, plentiful with a big variety! Everything was really clean and the 4 bed dorm was spacious. They also had a really pretty backyard with hammocks and tables, a patio (excellent for your yoga mat), a nice living room AND a lobby. I will definitely come back. Thanks for everything!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2017
10.0

Muy buena estadia, el personal de primera

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sdavidov936047
  • Izrael, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
26 kvě 2017
9.1

Great kitchen and awesome breakfast, helpful staff good dorm room. Would stay here again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.