Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Lao

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1826 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1826 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 zář 2017
9.4

Our stay in a private room at Lao was excellent. We got the best room possible, which provided much privacy and an en-suite bathroom. The room was simple and clean. The only thing that I think can be improved is the Kitchen facilities which were a little bit short on items and did not have a micro wave.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 zář 2017
10.0

2nd family home. Stayed for 4 nights initially and extended. Best hostel I have ever stayed in.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2017
10.0

What a hostel should be, couldn't be better.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 zář 2017
9.4

Great atmosphere, very friendly and helpful staff, big breakfast (which is not so usual for Argentinian hostels) and good location - 10 mins walk from the bus station, 15 mins from the centre of the city. Rather quiet and cosy place, perfect for relax. We booked the private room with the terrace - it was very pleasant stay. Definitely recommended :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks fopr staying with us. It was great to meet you. Michael

  • rascholten6040
  • Nizozemí, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 srp 2017
9.7

Great hostel! Mike and Celeste are very nice and the hostel is great. Had a great stay here. Nothing negative to tell you.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
28 srp 2017
9.4

Great hostel. Clean and decent common areas. Not that many people when I went but that's mostly due to it becoming low season again. Owner Mike was very chilled and took us to a great bar one night. Also if you like dogs you won't be left wanting here. For the price this hostel is the best bargain in Mendoza I reckon.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Cheers. Great to meet you. Safe travels.

  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 srp 2017
8.9

Lovely staff, I really liked the courtyard and the asado. Nice relaxed family vibe.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • myulerk
  • Argentina, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2017
9.4

Muy recomendable. Nos atendieron muy bien

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas Gracias por su comentario. Hasta la Próxima

  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 srp 2017
10.0

Ich habe meinen Aufenthalt im Hostel Lao sehr genossen. Die Mitarbeiter waren alle sehr aufmerksam und zuvorkommend, die Lage ist Optimal, es ist Sauber und Ruhig, und die Stimmung ist einfach toll. Ich kann dieses Hostel wirklich jedem empfehlen der ein paar ruhige Tage in Mendoza verbringen und ein paar neue nette Leute kennen lernen will. LG Steffen

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the feedback. It was a pleasure to meet you. Hope to see you again one day. Mike

  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
14 srp 2017
8.9

Friendly hostel, great breakfast and comfy rooms- exactly what you need from a hostel!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the nice comments. Its always nice when guests have a realistic idea of what a hostel should be like. Safe Travels

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×