Hostelworld.com

Hostel Katowice Centrum

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 313 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 313 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.0
Hostel Katowice Centrum Located at Andrzeja 19 St., , Katowice.
Hostel Katowice Centrum
Poland
Katowice 40-061 Andrzeja 19 St.
79% 313
50.2567199 19.0146195
Hostel Katowice Centrum
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kazachstán, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 dub 2016
9.4

Постель чем то пахла, ещё стены как будто в больнице лежишь. А все остальное отлично

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
7.4

Perfect location next to the railway station and regular mini bus service to Katowice airport. Whilst staff tried to be helpful the English of some of them was difficult to understand. The hostel itself was quite good although I think there should have been more wash rooms. The leaflet racks were not maintained with up to date tourist information. They quite bare with very little information for tourists.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Bělorusko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 dub 2016
10.0

Отличный хостл, не дорого, в 1 мин. ходьбы от ж\д вокзала, чисто, аккуратно, комфортно, не много постояльцев, тихо. Спасибо!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • leonelmjen7012
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
25 bře 2016
8.6

Good location and helpful staff, but should make sure that wifi covers all rooms (ours kept cutting out and was very slow). Clean facilities and plenty of bathrooms available, though common area is not. Overall a very good place to stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
8 bře 2016
2.0

It was the worst I have experience. The staff was not friendly and the bed super uncomfortable. This is not a hostel for young people is more like a truckers motel. There were two guys in my room getting drunk and asking me how much to sleep with them I left on a heart beat. I didn't even ask for a refund that's how scare I was I found a nice hostel call Hostel Rynek 7 just in front of the central square gooo there even if is not in the app

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 úno 2016
5.4

The hostel was good but facilities in my room were very poor: most of all my bed was terrible not confortable at all. Staff kind but not very sociable. Poor English and not very able to help with turistic informations.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
1 úno 2016
7.4

good location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Globetrotter274
  • Německo, Muž Skupina, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
16 led 2016
8.9

We stay for a weekend at the hostel and we are so surprised about the friendly staffs, clean rooms and it's so close to the rail station and the centrum. That's a very good Hostel for this price. every time again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • massimilianomirante4864
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 led 2016
5.4
Přeloženo: Google

Strávil jsem tři noci v této Hostel. Je velmi blízko k vlakovému nádraží a na hlavní ulici. Je to čisté a recepční, Monika a Natalia, jsou super užitečné. V ubytovně by hostel, ale je to něco mezi ubytovně a ubytování. jsou palandy jsou velmi staré a hlučné. To se zdá i spal na dřevo. Okna jsou dvojité sklo, ale existuje mnoho návrhy. Je lepší spát daleko od oken. V kuchyni jsou jen rychlovarná konvice, velmi malý vařič, lednice, nádobí.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
27 pro 2015
6.6

It isn't a hostel full of travelers but rather full of weird people. The place is cheap though and very centric. Not bad for a short stay in a budget travel

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.