Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Katowice Centrum

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 392 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 392 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 dub 2017
10.0

Hostel ma wszystko, czego się od niego wymaga. Świetna lokalizacja, miły personel, dobrze utrzymany standard czystości, bardzo niskie ceny. Jeżeli miałbym, kiedyś raz jeszcze spać w Katowicach to zdecydowałbym się ponownie na ten hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2017
8.9

Dobra lokalizacja i dobra cena .Trochę szkoda , ze akurat jedna z łazienek w remoncie -powodowało to małą kolejke do porannego czy wieczornego mycia . Nie pierwszy tam juz nocowalam .I niezeleznie czy to raz w dwojce dwa razy w czworce i raz w ósemce -ogolnie jest Ok i mysle , ze jeszcze gdy bede w potrzebie znow tam zanocuje .Osoby na recepcji bardzo mile i sympatyczne .To taki hostelik pełen niebogatych usmiechnietych ludzi ktorzy chca sobie cos czasem zjesc i umyc sie i przenocowac ...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2017
6.6

I've found a nidle with blood inside the room, but the other things was great

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 dub 2017
8.9

El hostal esta super bien situado, en la mejor calle. Muy recomendable

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 bře 2017
9.1

It was just one night but great. The only things I could complain about is that for the first time I got to the Hostel, I had to ring the bell easily 10 times and waited around 10 minutes for them to open the door and also, the wifi didn't reach my room. I also consider that for the price, it should include breakfast.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
26 úno 2017
9.7

I liked everything, except the water in the shower, was not totally hot. Nothing special

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 úno 2017
6.9

Security was a concern for me as my key to the small cabinet to stow my things did not work to lock it and I needed to leave my pack there during the day, everything was OK at the end of the day but still was worrying that I could not secure my belongings. The location is also just beyond the train station of Katowice which was close and convenient to getting to and from the center of town since I was there for an event at the Spodek. Beds were quite noisy however, with very thin pillows.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
22 úno 2017
8.3

This was a very good hostel considering the money that you pay for the rooms. The only problem would he that there are only two bathrooms and my room was cold. However, it is an awesome location right next to the train station. Definatly would stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • thesakeris-kourtrajme
  • Francie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 98 Recenze
16 led 2017
6.9

basic facilities but very convenient and well located !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
3 led 2017
8.0

good room central

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.