Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Internacional Mendoza

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 1062 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 1062 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 úno 2017
10.0

Friendly people. Friendly and extremely helpful staff. The bar gets gnarlier as the night goes on but whatever, if your drinking you don't care. Pool is small but gets the job done. Go for gold

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • CrisNoe
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 úno 2017
8.6

Todo salio muy bien

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 úno 2017
8.0

Lage vom Hostel ist in Ordnung. Das Preis-Leistungsverhältnis für Argentinien ist unschlagbar. Hostel ist sehr groß. Die Mitarbeiter sind freundlich, besonders wenn man nichts von ihnen verlangt (wirkten auf mich genervt, als ich ein Taxi bestellt haben wollte oder einfach nach meinen Zimmerschlüssel gefragt habe). Küchenausstattung reichte aus, um Nudeln zu kochen. Für 7€ die Nacht darf man keinen Luxushostel erwarten.Alles hat seinen Preis 🤑😎 Insgesamt hat es gepasst!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 úno 2017
8.0

Superfriendly and helpful staff, good location, and I guess good value for money. It's not very clean, the beds are so-so and the wifi doesn't work very well, but then again it's a very cheap hostel. It's a good place to meet people and do fun tours.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 úno 2017
9.7

J'ai fais pas mal d'auberge en Argentine, mais des comme ça y'en a pas beaucoup. Le personnel est super, une bonne ambiance en permanence avec tout le monde autour de la piscine ou du billard ou bien même pendant une tournante de ping pong ! Le petit dej est copieux mais mériterait tout de même d'être prolongé d'une heure à mon goût (11 au lieu de 10...) De nombreuse activités sont proposées au sein de l'établissement comme du rafting de l'escalade, balade à cheval, tour des vignobles en vélo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 úno 2017
9.1

For its price, the hostel is very, very good. The rooms are nice and have individual bathrooms, the common area is very big but still cozy, and there's free breakfast! You can easily book tours and the staff is very friendly. The only negative thing we found was the kitchen. For the size of the hostel, it's too small and kind of poorly equipped. Overall, though, we recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 úno 2017
8.0

Prima hostel! Verwacht niet te veel voor de 6/7 euro die je per nacht betaalt, de bedden zijn echt slecht net zoals de WiFi, maar de badkamer is prima. Ook het ontbijt was een van de betere met fruit. Sfeer in het hostel is leuk en de paardrij excursie was echt een aanrader! De wijntour daarintegen wat minder! Al met al prima dagen daar gehad en veel mensen ontmoet!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
9.4

Coolest Hostel ever!! Me and my friend stayed here for 3 days and we enjoy it very very much. Best thing is the atmospher but the place is clean and has comfy beds too. Super recommended!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 úno 2017
6.9

Staff is super helpful, hostel is a 15 minutes walk from the center. The pool is super nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
9.4

Me encantó el Hostel, llegué ahí por casualidad pero es super recomendado, excelente atmósfera y el personal es Pura Vida!!! Si vuelvo a Mendoza sin duda volvería ahí.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.