Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Havana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 451 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 451 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • AURELEMACE
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 srp 2017
9.4

Nice private room. Beautiful view. Nice beds. Nice staff ! Bravo ! We recommend this hostel. Nice price for a good stay in Havana.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
22 čvc 2017
10.0

A nice calm hostel with comfy beds and friendly staff. It's on the outskirts of the town but cesky krumlov is so small so it was a 5 min walk to the centre.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ericslevkoff4890
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
30 čer 2017
8.9

Im thouroughly satisfied with my stay here. The couple running the place was very nice and enjoyed meeting us new people as much as the fellow travelers! Great how its out of the main tourist area. Ended up staying an additional night I was blown away by the town and the hostel. One of my favorite places.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • saracabral
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
23 čer 2017
8.6

Eu gostei muito! Ambiente confortável! Perto do centro Limpeza ok

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 čer 2017
8.9

Nice reception. Great kitchen and view of the river. Some beds squeak. Some were hard but overall great place. Would go back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 kvě 2017
2.0

NOT RECOMMENDED!!! Very bad place to stay! We told them that we were arriving late and they said no problem, they would leave a key for us. Get there at 9:30pm and there was no key. We had no phone to call them from. Very stressful experience with nowhere to sleep! They didnt charge us from our credit card and a few days after our stay told us we had to find a bank to pay them. The place was dirty and the staff extremely unprofessional. STAY SOMEWHERE ELSE!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • haydendyer94
  • Nový Zéland, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 kvě 2017
7.7

Pretty good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 dub 2017
10.0

Good environment and nice staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
7.4

Need to repair the light in the bathroom, as always died when we're in the middle of having bath.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 dub 2017
9.1

I recommend this hostel! The kitchen has free tea and coffee and all the appliances you'd need. The bathrooms are clean. It's a good place to say on a budget.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.