Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Han

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 563 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 563 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • itzmewolfman
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 87 Recenze
18 zář 2017
8.6

WiFi didn't work in room, breakfast a bit bad and lots of stairs but the rest was great. They have a great walking tour

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2017
10.0

Awesome place to stay with friendly staff. Close to everything downtown in Pristina. Would love to stay again. Highly recommend this place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • gisforgroovy
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 zář 2017
10.0

Best hostel in Pristina! The place is awesome and got everything you need. Atmosphere is great where you can meet a lot of other travelers and staff is top notch! Special shootout to Ardi who is a hilarious guy! Will come back for sure

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 zář 2017
9.1

The staff was super! Helpful and open for discussion, they contributed to let me know more about Kosovo and their past

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • GingerDave286
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 srp 2017
10.0

Loved it. Amazing staff, great atmosphere. Nice kitchen space and common room. Great place to have a good drink too. 👌

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
28 srp 2017
8.6

good hostel. check out time is very nonconventional. Breakfast is good sandwich like.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
23 srp 2017
7.4

I had problems here.. They say they have an elevator but when I arrived it didn't work, so i needed to climb 3 floors, which with big luggage was not easy. Then I arrived very late and I even sent them an email the day before, asking if it was ok, to which they replied no problem. I rang and rang and it was a costumer who woke up and opened me the door because the whole staff was in their room sleeping. I had to wake them up to make my check-in and give me a key, and i didn't even got a "sorry".

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Pelmenis
  • Lotyšsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
15 srp 2017
10.0

Located right in the centre of Prishtina. Great atmosphere. Awesome helpful staff. Beer and rakia available in the hostel. Free breakfast in the morning.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
13 srp 2017
8.3

friendly staff and good location. really clean. everything you need.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
13 srp 2017
10.0

muy buen hostel, muy amables todos los encargados me la pase muy bien

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×