Hostelworld.com

Hostel Han

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 382 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 382 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.8
Hostel Han Located at Str. Fehmi Agani 2/4, , Pristina.
Hostel Han
Kosovo
Pristina Kosovo 10000 Str. Fehmi Agani 2/4
93% 382
42.6628448 21.1633264
Hostel Han
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 dub 2016
9.4

I found exceptional care I received the staff, always attentive and concerned if they could help me with some information. The location is great. In the reception attendants encourage a healthy integration among the guests and the place has a good cleaning as the guests leave the shoes at the entrance and pass with socks (Asian style). The breakfast could be better! ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
14 dub 2016
9.1

Good hostel, splendid rooms, excellent location - and the staff.... What cool people. They are extremely including and nice, and great fun to hang out with! They single-handedly made me want to extend my stay. A feelgood atmosphere, but a different staff would have been a different story. Lucky/clever owners to have found three people like this! Basic but ok (and free) breakfast. Good cafés next door! Ask the staff for Soma and Night and Day. Plus the main boulevard also next door!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
14 dub 2016
10.0

Hostel Han was a lot of fun. The staff was great and we had a fun time. Everyone was super friendly. This is a great hostel to meet people and explore Pristina with. I would definitely recommend this hostel to anyone wanting to visit Pristina!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
31 bře 2016
9.7

Really great small hostel with the best most helpful staff. I really had a great time. The flexible checkout time is the best. The atmosphere is great too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 bře 2016
8.9

Nice staff and comfortable atmosphere

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2016
10.0

Super friendly staff, great location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 led 2016
10.0

We had quite a few great conversations with the friendly and helpful staff, as well as other hostel guests. The location is excellent and the facilities very well-maintained.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • carlosfranco15
  • Chile, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
21 led 2016
10.0

Excelente hostel, ubicado en la calle principal de Pristina. Su staff es muy agradable. Recomendado 100%.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
16 led 2016
8.6

Nice and very central located hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 led 2016
8.0

Staff was great :) It is enough reason to going Han Hostel: you should meet them. And additionally Han is best hostel in Kosovo

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.