Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 2237 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 2237 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2017
8.3

C'était vraiment chouette. Merci à vous. Il faudra tout de même penser à diminuer la température des douches !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • gressierguillaume3734
  • Francie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
21 čer 2017
8.3

no review

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čer 2017
8.3

Ok. Sympa mais pas transcendant

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 čer 2017
9.1

Auberge très bien. Au dessus d'un bar (de l'auberge) mais très bien insonorisée. Les chambres ont des casiers (il faut apporter un cadenas).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 čer 2017
9.7

Ambiance conviviale chaleureuse et calme. Personnel à l'écoute soucieux de rendre agréable notre séjour. A recommander.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čer 2017
8.6

Hostel muito bem localizado, na belíssima Vieux Lille! Atmosfera jovem, funcionários amigáveis, quartos e banheiros limpos e bem equipados. Deixei um objeto de uso pessoal em cima da minha cama e fui roubada... fora isso, a estadia foi ótima. Voltaria com certeza.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • alexander-cake31
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 čer 2017
9.1

A long walk from the station & town but a nice one. Only stayed one night but wish I could have for longer, as both Lille itself and the hostel were very comforting places which I feel there's more to than I got to see. Staff were amazing, the guy on reception (whose name I've forgotten due to alcohol) made my first stay in a hostel one to remember, lovely place which I'd recommend and 100 go back x

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Senegal, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čer 2017
7.1

Sava mais je n'ai pu pas bénéficie de repas car j'étais en plein mois de Ramadan et le petit déjeuner doit être compris dans le paiement. Sinon' j'ai passer un bon séjour et souhaite revenir en trouvant une nette amélioration DEMBA GUEYE

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Bon, en même temps on t'a proposé que le veilleur de nuit mette le petit déjeuner en place avant l'heure habituelle, spécialement pour toi, pour que tu puisses en bénéficier tout en respectant tes principes... On est vachement souples quand même, non? La boulangerie en face n'ouvre pas plus tôt parce c'est ramadan, nous on veut bien! Mais tu as refusé, ne voulant peut être pas déranger. Ok alors!... Non? Quand au petit déjeuner inclus, très peu d'hostels proposent encore ce genre d'option (ça ne DOIT pas, non), ou alors le prix de la nuitée n'est pas le même (regarde un peu sur Lille...). Bref on espère bien te revoir quand même, mais pour te montrer plutôt... d'autres améliorations?... A bientôt!

31 kvě 2017
8.0

Ok place. Spacious rooms in old town Lille. Mostly clean, but the kitchen was gross and both refrigerators smelled really bad. Really nice bar area and excellent morning coffee. There was a loud sports team staying one night and I went to complain about the noise and was ignored by staff. They only seem to care about bar customers rather than hostel guests.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2017
8.9

Un établissement sympathique à un prix abordable. Je recommande!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.