Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Gastama

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 2212 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 2212 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2017
9.4

Très bon séjour, seul défaut, pendant la nuit, d'autres occupants de l’hôtel ou du bar ont fait beaucoup de bruit, ce qui m'a réveillé plusieurs fois pendant la nuit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 kvě 2017
9.4

The hostel bar was buzzing both the Friday and the Saturday nights that we were there. The rooms were well fitted out and the beds were very comfortable! I would highly recommend this bar for the social aspect to any travellers passing through Lille. Only comment was that when the bar was busy, the reception desk was unattended and we ended up waiting a while to be served (not a big deal).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 kvě 2017
8.9

Great hostel, clean and confortable. Great atmosphere with the bar area. Staff was extremely helpful and friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2017
9.1

+ Staff, location, bar (no noise in the room). Free parking available in walking distance. - Shower facilities

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 kvě 2017
9.7

Great hostel very friendly and helpful staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2017
8.6

AJ où on se sent bien. Personnel vraiment sympa. Un tout petit bémol sur la propreté des sanitaires / sols.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2017
7.7

The sleep/ acoustic isn't the best... I was allocated to a room on the first floor, which I reckon is directly above the hifi system. The bed is mounted into the wall - the material conducts sound really well... I can feel the vibration and listen to the music playing on my bed plus there is a bar right opposite of window (noise still at a bearable level if you sleep flat not sideway). not until 3am when things starts to tone down... other than that,,, everything is alright for a night stay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • jose2203
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
20 dub 2017
10.0

Auberge de jeunesse très sympathique dans le Vieux Lille! Ambiance Extra! Staff avenant et très sympathique! Il y a un bar avec 8 ou 9 bières pressions (pas de bières classiques) et il y a possibilité de restauration et le tout à des prix très intéressants....Je suis resté 2 nuits et j'ai quitté cet endroit avec regret...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
10.0

accueil sympa, chambre et lit propres bien localisé

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • andyalofa466
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 dub 2017
9.7

superbe équipe vraiment accomodante et easy going. Il en va de même pour le batiment et l'ambience en général. L'endroit est aussi propice à la fête qu'au repos. merci pour tout !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.