Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Faust

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.4
Dobré 105 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 6.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 6.4
  • Atmosféra 5.3
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
6.4
Dobré 105 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 6.0
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 6.4
  • Atmosféra 5.3
  • Čistota 5.3
  • Zařízení 6.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • bodzen
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2017
6.0

Me and my girlfriend felt ill after that hostel. Night was terrible, we’ve got some scabies and still recovering during a week.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čvc 2017
2.9

Odradzam wszystkim korzystanie z Hostelu Faust. W dniu 01.07.2017r. w pokoju 102 znalazłem pluskwy. Byłem zmuszony o godz. 24:00 opuścić Hostel i z małymi dziećmi i bagażami pieszo iść do innego hostelu. Pomimo zwrotu pieniędzy i obietnicy pokrycia kosztów pobytu w nowym hostelu przez menadżerkę, jako zadość uczynienie za zaistniałą sytuację, zostałem okłamany i musiałem pokryć koszty noclegu we własnym zakresie. Brak ciepłej wody i brudny natrysk. Okno wychodzące bezpośrednio na palarnię.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 čer 2017
10.0

Me cobraron dias antes de mi llegada, en vez de hacerlo en el check in como se hace con todos los hostales que tienen convenio con sitio web Al margen de eso, todo perfecto.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2017
8.6

Très bien situé, très propre. Seul bémol, nous sommes tombés dans une période de travaux : odeur de peinture et cuisine démontée pendant 2 jours. A part ça, excellent rapport qualité/prix.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
4 dub 2017
8.3

Emplacement idyllique pour cette auberge à deux pas de la place principale au cœur de la veille ville et rapidement accessible de la gare. Le personnel d'accueil est très sympathique et vous conseil si besoin. J'ai occupé avec une amie une chambre de neuf personnes et nous avions une seule salle de bain à partager avec une autre petite chambre (c'est le seul petit hic selon moi quand tout le monde s'y bouscule à la même heure).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
6.0

The location of the hostel is basically the best thing of it, located in the old town and close to the Market Square. The worst thing was that they charged all the price to my credit card without telling us anything previously. The atmosphere wasn't either really friendly, but if you're just going to stay one night is ok.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 úno 2017
2.9

A lot of noise during late night, from the bar that has the same owner as the hostel, but nevertheless, they don't care about the fact that you can't sleep. To makes things worse, staff will pretend as if nothing is wrong. Shared bathroom has almost transparent glass doors?? Bed is literally falling apart... Water is leaking from the shower cabin... I can't even remember all the things that were uncomfortable or not working as should... Avoid this place!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.